خبرگزاری ایسنا: رئیس فدراسیون طلا و جواهر اصفهان به مردم توصیه کرد برای جلوگیری از تقلب و ضرر، به جای طلای مذاب، طلای ساخته شده را خریداری کنند.
حمیدرضا نیکخواه نیاز به آموزش مسائل مالیاتی در هر سن و حرفه ای را جدی گرفت و گفت: با توجه به مسائل مقطعی تجارت و نظام مالیاتی که اخیراً نوسازی شده، دوره های آموزشی متعددی را در سال های 1401 و 1402 با فعالان صنفی برگزار کردیم. که مورد استقبال همکاران قرار گرفت. با توجه به اینکه روش محاسبه مالیات امروزه تغییر کرده و الکترونیکی شده است، نیاز به کسب آموزش بیشتر احساس شده است.
وی ادامه داد: توصیه من به همکاران شاغل در صنعت طلا و جواهر این است که سیستم مودیان را رصد کرده و صورتحساب های لازم را در سامانه ثبت کنند و از واریز غیر منطقی به حساب خود پرهیز کنند.
رئیس فدراسیون طلا و جواهر اصفهان به مردم توصیه کرد به جای طلای مذاب، طلای تقلبی بخرند، زیرا ضریب خطا در محصولات ما صفر است و بهتر است به جای خرید سکه یا خرید طلای مذاب، طلا را با فاکتور خریداری کنند. واحد برای جلوگیری از هر گونه تقلب و تقلب.
علی مزرانی، نایب رئیس اول اتحادیه طلا و جواهر اصفهان گفت: پیش از این وزارت دارایی با مودیان تعامل چهره به چهره داشت و فعالان صنفی با گفت وگو و توافق، مالیات خود را تعیین می کردند اما با شرایط -. آشنایی با تعهدات مالیاتی به آنها کمک می کند تا کار خود را راحت تر انجام دهند. تخصیص املاک در حال افزایش است و همکاران ما زمان زیادی را برای این مسائل تلف می کنند، بنابراین به دنبال راه آسان تری هستند.
وی افزود: سالی یک بار به اداره دارایی مراجعه می کردند اما الان دائما با مقوله ای مانند مالیات با اظهارنامه فصلی و سالانه مواجه هستند. کسب آموزش های لازم و مشاوره با مشاور مالیاتی به آنها کمک می کند در آینده با چالش مواجه نشوند و این مسیر را برایشان هموارتر کند.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس آمار ارائه شده از سوی سازمان امور مالیاتی، شفافیت در حوزه مشاغل و اشخاص حقیقی روز به روز در حال افزایش است. فعالان صنفی بهتر است کارهایی را که منجر به جریمه می شود انجام ندهند و در دوره های آموزشی آموزش ببینند و به سوالاتشان پاسخ داده شود.
entekhab به نقل از هورناز