آغاز به‌کار چهارمین کنفرانس ملی انجمن علمی پارک‌های فناوری و سازمان‌های نوآوری ایران با حمایت همراه اول

تبلیغات بنری


هورناز (hornaz.ir):

چهارمین همایش ملی انجمن علمی پارک های فناوری و سازمان های نوآور ایران با حمایت مرکز تحقیق و توسعه رفیق اول آغاز به کار کرد.

به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، چهارمین همایش ملی انجمن علمی پارک های فناوری و سازمان های نوآور ایران – چهارشنبه ۲۵ آبان ماه ۱۴۰۳ با حمایت مرکز تحقیق و توسعه آغاز به کار کرد. تا فردا ادامه دارد.

این نشست از کنفرانس با عنوان «فناوری های نوظهور، سازمان های نوآور و توسعه پایدار» به صورت حضوری و با مشارکت پارک های علم و فناوری، مراکز رشد، مراکز نوآوری و سازمان های نوآور و با حضور سخنرانان برجسته داخلی و بین المللی برگزار می شود. خواهد بود

این همایش به همت انجمن علمی پارک‌های فناوری و سازمان‌های نوآوری ایران و این نشست توسط پارک علم و فناوری البرز برگزار می‌شود.

مدیران دستگاه‌های اجرایی و سیاست‌گذاران، مدیران صنایع بزرگ و بخش‌های راهبردی توسعه فناوری و نوآوری، توسعه‌دهندگان کسب‌وکار، سرمایه‌گذاران، روسای پارک‌ها و مدیران مراکز رشد، بنیان‌گذاران شرکت‌های دانش‌بنیان، دانشجویان و سرمایه‌گذاران شرکت می‌کنند. کنفرانس اساتید دانشگاه برای تبادل آخرین تجربیات، فرصت ها و چالش های اکوسیستم، سازوکارهای موفق و ناموفق آن گرد هم می آیند و در ایجاد شبکه ای فعال از تمامی ذینفعان، مدیران پارک های علم و فناوری و سازمان های نوآور می پیوندند.

برگزاری همایش ملی پارک‌های فناوری و سازمان‌های نوآور در ایران در راستای اهدافی چون شبکه‌سازی بین متخصصان و فعالان حوزه فناوری و نوآوری در کشور، ارتقای دانش کمی و کیفی متخصصان فعال در حوزه فناوری و نوآوری. و همچنین ایجاد فرصتی برای انتقال تجربیات و در نهایت افزایش تعاملات در سطح ملی.

اولین مرکز تحقیق و توسعه رفیق به عنوان نهادی فعال در حوزه اکوسیستم نوآوری کشور و در ارتباط با نهادهای سیاسی و راهبردی این اکوسیستم تصمیم به حمایت از این کنفرانس و برقراری ارتباط راهبردی با انجمن علمی، پارک های فناوری گرفت. و سازمان هایی که ایران دست به نوآوری زده است.

معل آل به طور فعال در این رویداد حضور داشت و یکی از مدیران معلول در کمیته تخصصی “توسعه اکوسیستم نوآوری از طریق دولت یا بخش خصوصی؟” موجود

همچنین موضوعاتی چون هوش مصنوعی و آینده اکوسیستم نوآوری ایران، هدف توسعه فناوری مبتنی بر توانمندی‌های فناوری و فرصت‌های منطقه‌ای، نقش نهادهای مالی در توسعه مالی و سرمایه‌گذاری خطرپذیر، گذر کسب‌وکارهای علم‌محور از شروع تا ارتقاء مهارت، نوآوری اجتماعی، صنایع خلاق و توسعه پایدار، تعامل متقابل سازمان های نوآور با یکدیگر و با ذینفعان، توسعه اکوسیستم نوآوری از طریق دولت یا بخش خصوصی؟

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *