اعتراض‌ها به پوستر جشنواره فجر به حدی زیاد شد که مسئولان ارشاد حکم به تغییر آن دادند

تبلیغات بنری


هورناز (hornaz.ir):

فارس: اکران چهل و سومین جشنواره فیلم فجر که از چهارشنبه ۱۴ آذرماه اکران شد، با حاشیه های زیادی همراه بود.

اعلام جشنواره «فجر» امسال زودتر از سال های گذشته و تنها چند روز پس از روز مادر به نمایش درآمد که با نظرات و انتقادات زیادی همراه بود.

علی خرازی، گرافیست درباره این پوستر می‌گوید: «این پوستر به دلیل استفاده از تصویری بازسازی‌شده که به هویت سینمایی جشنواره مرتبط نیست، مورد انتقاد قرار گرفت. تصویر متحرک مصنوعی چهره آزاد رقیه آزاد از فیلم «مادر» صرف نظر از هرگونه ارتباط معنایی با جشنواره یا فیلم، منحصراً برای جشن روز مادر طراحی شده است. این انتخاب نشانه هویت بصری بارز جشنواره فجر است و منتقدان معتقدند این طرح بیشتر تلاشی برای احیای هویت قدیمی جشنواره است تا طرحی بدیع و معنادار.

اعتراض به پوستر جشنواره

مریم فدعلی خبرنگار فرهنگی فرخیتگان گفت: پوستر چهل و سومین جشنواره فجر با تصویر رقیه چهره ای آزاد فیلم سینمایی «مادر» مورد نقد قرار گرفت. برخی صحت عکس را زیر سوال بردند و پیشنهاد کردند که این پوستر توسط هوش مصنوعی ساخته شده است. همچنین منتقدان استفاده از این تصویر را به دلیل همزمانی آن با روز مادر غیر معقول خوانده اند.

منتقدان بر این عقیده بودند که اعلام چهل و سومین جشنواره فیلم فجر نمی تواند هویت این رویداد را به درستی نشان دهد. در پی انتقادات گسترده، تصمیم گرفته شد پس از تصحیح و تایید ابراهیم حاجی، نسخه جدیدی از پوستر اصلاح و منتشر شود.

مسعود نجفی، مدیر روابط عمومی جشنواره فجر اعلام کرد که ایده اولیه این پوستر که الهام گرفته از آثار علی حاتمی است، مورد استقبال قرار گرفت، اما انتقاداتی نسبت به نحوه اجرای آن و تغییرات رقیه وجود داشت. صورت شایر. آزاد. پس از این انتقاد، تصمیم بر آن شد تا اصلاحات لازم در دکوراسیون پوستر انجام شود.

نجفی گفت: پس از اعمال این تغییرات، پوستر جدیدی پس از تایید نهایی ابراهیم حاجیگی، طراح گرافیک برجسته منتشر می شود که به گفته نجفی، احتمالاً این تغییرات، نحوه ترسیم چهره رقیه فهیرازاد را تغییر داده و آن را بازگرداند. به حالت واقع گرایانه اش باشد تا تصویر نهایی واقعی تر شود و انتقادات از بین برود از بین بردن اصالت طرح، شکاف ها و تفاوت های غیر طبیعی بین تصویر اصلی و طرح پوستر.”

این اصلاح نشان از توجه وزارت ارشاد به نظرات مخاطبان و کارشناسان دارد و با هدف جلوگیری از هرگونه شبهه و سوء برداشت صورت می گیرد.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری entekhab

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *