بانک پاسارگاد با احداث 2 واحد دبیرستان دارالفنون در اردبیل، استانداردهای آموزشی را به سطحی نوین رساند

تبلیغات بنری


هورناز (hornaz.ir):

مجتمع آموزشی دارالفنون اردبیل با 30 کلاس درس در زمینی به مساحت 10000 متر مربع در راستای تفکر متعالی بانک پاسارگاد در ارتقای کیفیت آموزشی و توسعه فضاهای آموزشی در کشور افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی بانک پاسارگاد، مراسم افتتاحیه مجتمع آموزشی دارالفنون استان اردبیل شامل دو واحد متوسطه دوم در روز پنجشنبه 19 آبان ماه 1403 هجری شمسی با حضور دکتر علی رضا کاظمی برگزار شد. وزیر کشور تحصیلات: دکتر مجید قاسمی مدیرعامل بانک پاسارگاد و جمعی از مدیران ارشد این بانک، دکتر علی نیکزاد نایب رئیس شورای اسلامی و نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین، احمد بویوتی، مهندس صدف بدری، ابراهیم فهمی، دکتر وحید کنعانی، نمایندگان شورای اسلامی، دکتر سید حمید عاملی، استاندار اردبیل و جمعی از مدیران استانی و محلی.

در ابتدای این مراسم سید حمید عاملی استاندار اردبیل با تاکید بر کمبود جدی 2000 کلاس درس در این استان گفت: برای عبور از بحران کمبود فضای آموزشی ساخت 1000 کلاس درس برای سه دوره در دستور کار قرار گرفته است. سال‌ها و ساخت آنها آغاز شده است.»

وی ضمن تشکر از اقدامات ارزنده بانک پاسارگاد افزود: از هزار کلاس درس دیگر مورد نیاز استان، با تفاهم نامه با شهرداری اردبیل عملیات ساخت 234 کلاس آغاز شده و 300 کلاس درس توسط خیرین ساخته شده است. علاوه بر این، 500 کلاس درس با بودجه ملی و منطقه ای در سه سال آینده از سوی مدرسه سازان ساخته خواهد شد.

در ادامه دکتر علی نیکزاد نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در شورای کلان شهر را می بینید که طی سخنانی با اشاره به آثار بزرگ امیرکبیر، وی را مدیری با عمر کوتاه اما عمیق توصیف کرد. نفوذ وی گفت: امیرکبیر جلوی انحرافات مذهبی را گرفت و اصلاحات اساسی در کشور انجام داد.

نایب رئیس شورای اسلامی، راه اندازی دارالفنون را گامی اساسی در تاریخ آموزش و پرورش ایران برشمرد و افزود: این مدرسه با هدف رفع نیازهای آموزشی کشور راه اندازی شد تا جوانان ایرانی بتوانند. این کار را بکن.» ما نیازی به سفر به غرب نداریم و – بیش از هر زمان دیگری نیازمند تولید دانش بومی و فراهم آوردن بستر توسعه و کسب علم و دانش توسط جوانان در داخل کشور هستیم.

وی با قدردانی از بانک پاسارگاد افزود: مدرسه دارالفنون اردبیل که به الگوی مدرسه دارالفنون تهران ساخته شده است، گامی در راستای همگام سازی دانش و مهارت است.

سخنران بعدی دکتر مجید قاسمی مدیرعامل بانک پاسارگاد بود که سخنان خود را با اشاره به رضوی بودن بانک پاسارگاد و قرائت صلوات خاصه امام رضا (علیه السلام) آغاز کرد و تاکید کرد: دارالفنون باید باشد. بانک باشد.» مرکز پرورش استعدادها و در این مدرسه مهندسان، شاعران و دانشمندان زن برتر باید آموزش ببینند.»

دکتر قاسمی با اشاره به تحصیل خود در مدرسه دارالفنون به تاریخچه این مرکز آموزشی و نقش آن در تربیت علمای برتر کشور اشاره کرد و گفت: دارالفنون فقط یک مدرسه نیست، بلکه یک مدرسه نیز هست. یک ماموریت.» و فکر کرد.»

وی همچنین بر مشکلات نظام آموزشی و ضرورت عدالت آموزشی تاکید کرد و افزود: باید استعدادهای درخشانی را از اقشار کم درآمد جذب کنیم تا در عرصه های علمی و اجتماعی نیز ارتقا یابند.

مدیرعامل بانک پاسارگاد به اقدامات بانک پاسارگاد در ساخت 57 مدرسه و تاسیس دانشگاه خاتم اشاره کرد. وی گفت: در دانشگاه خاتم دانشجویان نخبه بدون پرداخت شهریه تحصیل می کنند و در حال حاضر در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در محدوده دانش جهانی دانشجو تربیت می کنیم. پیوند مدارس دارالفنون کشور با دانشگاه خاتم، روند پر برکتی برای ارتقای سریعتر و عمیق تر علم، دانش، نوآوری و فناوری در امت اسلامی خواهد بود.

وی همچنین از احداث 22 کتابخانه در کشور خبر داد و افزود: ما به دنبال ترویج حکمت عملی هستیم که علم را به دانش تبدیل می کند و پس از تجزیه و تحلیل اطلاعات و داده ها، تغییراتی رخ می دهد ایجاد تحولات مثبت و نهادی در سطح علمی کشور».

دکتر قاسمی در ادامه سخنان خود بر لزوم ارتقای عدالت آموزشی در کشور تاکید کرد: میزان پذیرش دانشگاه در سه گروه پایین درآمدی جامعه از دو درصد بیشتر نیست، باید برای جذب استعدادهای بزرگ از مناطق محروم تلاش کنیم.

در ادامه دکتر علی رضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش نیز ساخت مجتمع دارالفنون در استان اردبیل را کاری طولانی مدت، منحصر به فرد و قابل تامل دانست و از بانیان برای انجام این کار بزرگ و به ویژه برای حسن نیت کشورمان جناب آقای دکتر قاسمی.

دکتر کاظمی این اثر را ادای احترامی ماندگار به بانک پاسارگاد دانست و گفت: به فکر و اندیشه والای این بنا احترام می گذارم: «وقتی موضوع دارالفنون مطرح می شود، مفاهیم غرورآفرین فرهنگی، علمی و اجتماعی مطرح می شود. نشان می دهد که این نگاه طولانی مسیر کشور را تغییر خواهد داد.»

وی افزود: – اگر کشور می خواهد مسیر درست توسعه را طی کند و بر قله های رفیع علم، دانش، فرهنگ و هنر بایستد باید به آموزش و اندیشه والا مانند دارالفنون توجه کند. در مجموعه دارالفنون می توان اندیشه های استقلال طلبی، اقتدار، استبداد ستیزی، عدالت خواهی، میهن پرستی، ایمان و عقاید ریشه در قرآن و اسلام را مشاهده کرد.

وزیر آموزش و پرورش افزود: دانش آموزان ما با ورود به این محیط زیبا، جالب و جذاب فرهنگی و هنری، خود به خود تحریک می شوند و قطعاً دانش آموزانی که در این فضا با این عنوان بالا درس می خوانند، روحیه، اعتماد به نفس و وقار متفاوتی خواهند داشت. قطعا تلاش متفاوتی خواهد داشت.»

دکتر الکاظمی در ادامه گفت: بدون تردید این تاسیس دائمی، خیریه و حسن نیت بانک پاسارگاد که بدون هیچ گونه کار و وظیفه اداری ساخته شده است، مگر با نگاه الهی، تقوا و عشق به وطن، زمینه مساعدی برای اندیشه های بلند و علمای بزرگ این کشور است.»

وزیر آموزش و پرورش به انباشته شدن مشکلات متعدد و پیچیده در آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: در دوره جدید همه مشکلات آموزش و پرورش را پیگیری کرده و برای رفع آنها تلاش خواهیم کرد.

وی آموزش و سلامت را از اولویت های اصلی دولت چهاردهم برشمرد و در این خصوص گفت: فرهنگ اصلی علاقه مندی به نظام آموزشی در مسیر خوبی قرار دارد و در این مسیر نظام آموزشی کشور در مسیر دقیقی قرار دارد. ” جاده.”

وزیر آموزش و پرورش توسعه فضاهای آموزشی و برقراری عدالت آموزشی را از اولویت های وزارت آموزش و پرورش دانست و به اراده موجود برای برچیدن کلیه مدارس دولتی بالای 10 دانش آموز در کشور اشاره کرد. ایشان با اشاره به اینکه بیش از پنج هزار مدرسه زیر پنج دانش آموز در کشور وجود دارد، گفت: برای تحقق عدالت آموزشی نیازمند فضای آموزشی متناسب با نیازهای مناطق محروم کشور هستیم.

دکتر الکاظمی تربیت قرآنی و اسلامی مردم را رسالت وزارت آموزش و پرورش دانست و بر تقویت باورهای دینی و انقلابی دانش آموزان و تلاش برای ارتقای روحیه ملی و دینی آنان تاکید کرد. وی کشاورزی و آموزش را دو موضوع موازی در نظام آموزش و پرورش دانست و افزود: اگر در این راستا گام های درستی برداریم در کشور به قله های بلندی دست خواهیم یافت.

وی قول تجهیز و ساخت 500 کلاس درس در استانداری اردبیل را داد و گفت: علاوه بر برچیدن مدارس متصل، نیاز این استانداری به فضای آموزشی در سه سال آینده تامین خواهد شد.

در پایان این مراسم از زحمات بانک پاسارگاد در توسعه فضاهای آموزشی در کشور تجلیل شد.

لازم به ذکر است مجتمع آموزشی دارالفنون اردبیل شامل دو واحد آموزشی با 15 کلاس درس دخترانه در زمینی به مساحت 10000 متر مربع در دو طبقه می باشد. امکاناتی مانند سالن آمفی تئاتر، آزمایشگاه، کارگاه آموزشی و سالن ورزشی در این مجموعه طبق استانداردهای آموزشی لوکس و باکیفیت برای دانش آموزان فراهم شده است. با راه اندازی این مجتمع آموزشی 30 کلاس درس به مساحت 10000 متر مربع به فضاهای آموزشی استانداری اردبیل اضافه شد و امکان ادامه تحصیل در مدرسه دارالفنون برای دانش آموزان عزیز این استانداری فراهم شد.

لازم به ذکر است که «دارالفنون» نام مؤسسه ای است که به ابتکار میرزا تقی خان فراهانی ملقب به امیرکبیر در سال 1230 شمسی (1851 میلادی) برای آموزش علوم و فنون جدید در تهران تأسیس شد. این دانشگاه اولین دانشگاه در تاریخ معاصر ایران محسوب می شود.

بانک پاسارگاد با ابتکار و اندیشه ای متعالی با هدف شناسایی استعدادهای موجود در سراسر کشور و ارتقای سطح کیفی آموزش و در راستای احیای این نام ارزشمند، اقداماتی را در راستای اهداف مسئولیت های اجتماعی خود آغاز کرده است. ایجاد مدارس دارالفنون در مراکز استان ها که با عنایت خداوند متعال ادامه خواهد داشت.

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *