برای رفع خاموشی ۲۵ میلیارد دلار نیاز است / ریشه حل مشکل برق تحقق ارتباطات بین‌الملل و جذب سرمایه‌گذاری خارجی است؛ اگر این اتفاق نیفتد وضعیت می‌تواند بدتر شود

تبلیغات بنری


هورناز (hornaz.ir):

دبیر سندیکای صنعت برق گفت: باید طی 4 سال آینده 20 تا 25 میلیارد دلار برای صنعت برق هزینه کنیم تا ظرفیت این نیروگاه 130 هزار مگاوات باشد و از عدم تعادلی که – وجود دارد عبور کنیم تا بتوانیم به آن اضافه کنیم.

مهدی مسلمی درباره عدم تعادل برق، قطعی برق و راهکار عبور صنعت از وضعیت فعلی اظهار داشت: در حال حاضر قطعی برق طبق برنامه زمان بندی در بخش های مختلف از جمله کشاورزی و صنعت در حال انجام است، به عنوان مثال کنتور چاه های کشاورزی برای. 5 ساعت در روز (از ساعت 13 الی 13:00 18:00) قطع و قطع می شود و شهرهای صنعتی و صنایع بزرگ نیز برنامه زمانبندی برای زمان اجرای قطعی برق ارائه شده است.

وی با اشاره به اینکه اکنون باید انتظار بدتر از وضعیت فعلی را داشته باشیم، گفت: بیش از یک دهه است که سرمایه گذاری در صنعت برق صورت نگرفته است و آهنربای جذب سرمایه در این صنعت بسیار ضعیف و نازک شده است و این امر باعث شده است. رشد مصرف 4 درصد بود در حالی که رشد تولید حتی 2.5 درصد نبود.

دبیر سندیکای صنعت برق گفت: زمانی که تولید و مصرف همخوانی ندارند و فاصله زیادی بین آنها وجود دارد نباید انتظار بیشتری داشت. بنابراین امسال نسبت به سال گذشته 10 تا 12 هزار مگاوات کسری برق داشتیم و این نشان دهنده عدم تعادل است رشد 50 درصدی به دلیل افزایش مصرف بسیار بیشتر از تولید بوده است.

وی تاکید کرد: زمانی که مصرف بیش از تولید باشد قطعا نقص فنی داریم و برای بهبود این موضوع در کوتاه مدت فقط با صرفه جویی و بهبود امکان پذیر است و در میان مدت و بلندمدت با پمپاژ نمی توان این کار را انجام داد. پروژه های سرمایه ای و راه اندازی نیست و این پروژه در صنعت هم هست و نیروگاه 5 سال طول می کشد یعنی اگر – احداث نیروگاه حرارتی می شد بهره برداری نمی شد. در کمتر از 5 سال، به طور کلی، اگر دولت چهاردهم بخواهد برای احداث نیروگاه اقدام کند، در دولت پانزدهم راه اندازی می شود و اگر اقدامی نکند، دولت های قبلی هیچ کاری نکرده اند. نتیجه وضعیت به همین شکل باقی خواهد ماند.

وی ریشه حل مشکل برق را در بازنگری در ارتباطات بین المللی و جذب سرمایه گذاری خارجی دانست و گفت: اگر این اتفاق نیفتد، فارغ از اینکه پاییز و زمستان 1403 خشکسالی بود یا خشکسالی، شرایط ممکن است به هم بخورد. بدتر.» این در حالی است که امسال در برخی مناطق کشور نیز شاهد کمبود آب هستیم، یعنی صنایع علاوه بر اینکه برق ندارند، آب هم ندارند و در برخی مناطق وضعیت گاز هم مناسب نیست. مناسب

وی خاطرنشان کرد: باید 20 تا 25 میلیارد دلار در صنعت برق طی چهار سال آینده هزینه کنیم تا 130 هزار مگاوات ظرفیت تولید برق برنامه ریزی شده داشته باشیم و بر عدم تعادلی که – وجود دارد غلبه کنیم یعنی 40 هزار مگاوات به 92 هزار مگاوات فعلی اضافه شود. .

دبیر سندیکای صنعت برق تصریح کرد: دولت فعلی برای ساخت 35 هزار مگاوات برق از حوزه صنعت و 35 هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر برنامه داشت، اما به دلیل نداشتن پول و عدم وجود پیمانکار اجرایی نشد. مایل به انجام این کار برای ساختن یک نیروگاه است که پول درآورد. برای کار کردن

وی ادامه داد: اگر بخواهیم در صنعت برق کار کنیم، باید وضعیت مصرف بهینه را بهبود ببخشیم نه تنها مردم باید مصرف را کاهش دهند، بلکه باید محصولاتی مانند لامپ های کم مصرف و استاندارد و لوازم برقی نیز در اختیار مردم قرار گیرد. . اما مردم باید کمبودها را بپذیرند، با غیبت ها سازگار شوند و مصرف را کاهش دهند تا وقفه نداشته باشیم. اگر بخواهیم به اندازه قبل مصرف کنیم، در فصل زمستان منابع آب و برق کاهش می یابد و ممکن است قطعی های گسترده تری در بخش گاز داشته باشیم.

وی ریشه همه نارضایتی ها را اقتصادی دانست و گفت: تا زمانی که امکان جذب سرمایه در صنعت برق نداشته باشیم، وضعیت بهتر نمی شود.

وی افزود: باید از تاسیسات و منابع نفت و گاز بهره برداری کنیم، شبکه را گسترش دهیم و بافت فرسوده را برای افزایش راندمان بهسازی کنیم و این باعث می شود از مصرف و تولید انرژی بهتری برخوردار شویم.

این فعال صنعت برق تصریح کرد: ساخت نیروگاه نیاز به فناوری دارد که باید از خارج تامین شود که نیازمند ارتباطات بین المللی است، باید نرخ ارز مناسبی در دسترس داشته باشیم اما در دولت سیزدهم صف تامین و تخصیص ارز ایجاد شده است. که … منجر به ایجاد صف در مقابل هر محصولی می شود و باعث گرانی آن و دلسردی کسب و کار می شود.

وی با بیان اینکه اگر دولت چهاردهم توان مدیریت امور را نداشته باشد انتظار برای بهبود وضعیت برق فراتر از تصور است، تاکید کرد: امیدوارم آقای مزیکیان برنامه های دولت یازدهم، دوازدهم و سیزدهم را رصد و بررسی کنند. در زمینه برق برق، منفی ها را حذف کنید و به مزایا ادامه دهید اگر دولت چهاردهم با بخش خصوصی رابطه ارگانیکی نداشته باشد، در غیر این صورت عملاً باید توانایی های بخش خصوصی را حفظ کند مقدمه بخش خصوصی را خوانده است و نتیجه این است که خود دولت باید پول و کالا را از خارج تامین کند و پیمانکار با آن نخواهد بود پس به نفع دولت است که بخش خصوصی را جدی بگیرد.

مسلمی افزود: در طول ده سال گذشته، دولت 15 هزار قانون و مقررات صادر کرده است، در حالی که محدودیت ها و مجازات ها بدتر شده است و ما نمی توانیم در این شرایط فعالیت کنیم و نباید انتظار داشته باشیم که بخش خصوصی در زیرساخت های برق سرمایه گذاری کند. وضعیت صنعت و صنعت بدتر نخواهد شد.» اگر بعد از انقلاب برق را در سراسر کشور تولید کنیم، – بیش از گذشته به بخش خصوصی نیاز داریم که آن را حفظ کند، پس این امکان را درک کنیم. راه حل این است که برای هر تاجر در کنار دولت یک صندلی رسمی در نظر گرفته شود تا تصمیم گیری شود و مشخص شود که نتیجه آن حل مشکلاتی مانند نقص برق است.

تبلیغات بنری

entekhab به نقل از هورناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *