یدالله جلولی پنداری می گوید: در ذکر تاریخ وفات نیما یوشیج اشتباه شده است و این شاعر نه در سیزدهم، بلکه در 16 دی از دنیا رفته است.
یدالله جلولی پنداری، عضو وابسته انجمن زبان و ادب فارسی در یادداشتی به تاریخ درگذشت نیما پرداخت و نوشت: کارشناسان ادبیات در ذکر تاریخ تولد و وفات بزرگان ادبی به اسنادی متکی هستند. . در مورد تاریخ وفات نیما، تمام اسناد مربوط به غروب 22 آذر 1338 اشاره شده است و حتی مرحوم طاهباز که بیشتر عمر خود را صرف خواندن دست نوشته های نیما کرده است، در کتاب «زندگی و هنر نیما یوسیچ» به این تاریخ اشاره کرده است. . « (تهران، 1375، ص 129). ) نقل شده با اطمینان از این اسناد، تاریخ مذکور را در کتاب منتخب اشعار نیما یوشیج (تهران، 1370، ص 31) و همچنین مدخل «نیما یوشیج» در دانشنامه زبان و ادبیات فارسی فرهنگستان آورده ام. (تهران). ، 1395، جلد 6، ص. 621). این در حالی است که جلولی احمد با حضور و مشاهده صحنه مرگ نیما در مقاله «پیرمرد در چشم ما بود» به تاریخچه این واقعه اشاره ای نکرد، اما در یادداشتی که آن مرحوم به تازگی در ساعت 18:00 انجام داده است. روز پنجشنبه 25 آذرماه تاریخ و ساعت درگذشت نیما ذکر شده است: “نیما دیشب درگذشت.” دو بعد از نیمه شب: ساعت از دو گذشته بود که خانه را با صدای بلند زدند…» از سوی دیگر، خبر درگذشت نیما در همان روز، 25 دی ماه 1338، شماره 4961 در دو روزنامه منتشر شد. روزنامه «کیهان» و شماره 10108 روزنامه «الانتار» منتشر شد.
از سوی دیگر وفات شاعر بر سنگ قبر نیما «صبح پنجشنبه 23 دی 1338» نوشته شده است که با تقویم مطابقت ندارد، زیرا 23 آذر همان سال سه شنبه بوده است.
پس در اینکه تاریخ دقیق وفات نیموه باید صبح روز پنج شنبه 25 دی ماه باشد تردیدی نیست و ذکر شب در روایات متقدم به این دلیل است که نیمه شب جزئی از شب است.