سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به تشریح جزئیات وقایع در بیمارستان های تبریز، چشم پزشکی و القائم پرداخت.
سلمان اسحقی سخنگوی کمیته بهداشت و درمان شورای اسلامی در خصوص جزئیات حوادث رخ داده در سه بیمارستان کشور گفت: کمیته بهداشت و درمان مردم به ویژه رسانه ها را بیگانه نمی داند. و سعی می کنیم مسائلی را که در جامعه به وجود می آید از طریق رسانه های محلی منتشر کنیم.
وی افزود: من به عنوان سخنگوی کمیته بهداشت اجازه نمی دهم هیچ خبری و پرونده ای از مردم پنهان بماند.
الشقی ادامه داد: در بحث دیالیز که خودم مطرح کردم، 70 نفر کشته شدند و اجازه نمی دهم عدم انتشار خبر باعث توهین عاملان شود.
وی افزود: باید بپذیریم که نظارت درستی در کشور بر خدمات در حوزه های مختلف به ویژه در حوزه بهداشت و درمان نداریم.
وارد داستان بیمارستان چشم شوید
سخنگوی کمیته بهداشت و درمان شورای اسلامی گفت: نزدیک به دو ماه است که کمیته بهداشت و درمان این موضوع را جدی گرفته و با قوه قضائیه مذاکره کرده ایم.
وی افزود: جلساتی را با نمایندگان قوه قضائیه و سازمان نظام پزشکی برگزار کردیم و مقرر شد میزان اشتباهات و میزان اتهامات کیفری که در فرم مشخص شده بود به رسانه ها و مردم ارائه شود. از بسته
اسحقی ادامه داد: انشالله هفته آینده که بحث تخصصی و اصلی کمیته بهداشت و درمان در مورد مسائل بیمارستان چشم و تبریز انجام می شود به نتیجه نهایی می رسیم و نتیجه را خیلی شفاف به اطلاع مردم می رسانیم.
درمان “جدی” خواهد بود.
وی افزود: اتفاقی در بیمارستان تبریز افتاد که منجر به تزریق داروی اشتباه شد، همچنین در بیمارستان چشم نیز شاهد نابینایی تعدادی از شهروندان بودیم. در بیمارستان القائم آتش سوزی باعث جان باختن عزیزان ما در بخش مراقبت های ویژه شد و کمیته بهداشت با این موارد برخورد جدی کرد.
السلمانی توضیح داد: سایر مواردی که در مناقشه دارویی رخ داده است، موضوعی نیست که ما اغلب در مورد آن صحبت کنیم، بلکه سه قوه باید رویکردی جدی داشته باشند تا به طور مداوم بر مدیریت بیمارستان ها، نظارت ها و نظارت ها نظارت کنند. جرم انگاری.»
اسحقی ادامه داد: ما نمی توانیم بیرون از چاله بنشینیم و مطالبه گری کنیم و اکنون زمان رسیدگی به اتفاقات است.
به گفته وی؛ بیمارستان ناجا و تبریز در دستور کار شورای اسلامی در هفته آینده در کمیته بهداشت و درمان قرار دارد و پس از آن بسته شفافی را به مردم و رسانه ها ارائه خواهیم کرد.
اسحاقی ادامه داد: این حادثه نیاز به مداخله کارشناس دارد چرا که از بین این تعداد 16 نفر آمده اند که برخی از چشمان خود خارج شده و برخی نیز بیرون خواهند آمد.
ورود به سیستم قضایی در حوادث بیمارستانی
وی افزود: ما نسبت به موضوع عمدی و غیرعمد حساس شده ایم. باید بگذاریم قوه قضائیه و نیروهای امنیتی کارشان را درست انجام دهند و به نتیجه درست برسند.
اسحقی خاطرنشان کرد: در بحث رسیدگی با قوه قضائیه و نیروهای امنیتی، کمیته بهداشت ورودی تخصصی داشته و نظارت مستمر به ویژه در این بررسی خواهد داشت.
وی ادامه داد: در بیمارستان تبریز دادستان عمومی و انقلاب مرکز آذربایجان شرقی با جدیت وارد شد و بر همین اساس در گزارش اولیه ای که به ما ارائه کردند، اتهاماتی علیه ما مطرح شد.
عشاقی گفت: عده ای تحقیقات را آغاز کرده اند و منتظریم تحقیقات به پایان برسد و گزارش را به مردم ارائه کنیم.
رئیس کمیته بهداشت این موضوع را پیگیری کرد
وی در پاسخ به این سوال که آیا حضور تعدادی از سهامداران در این مراکز درمانی منجر به انحراف در تشریفات پرونده نمی شود، گفت: اولین نفری که به کمیته بهداشت و درمان اطلاع داده و کمیته را موظف به پیگیری می کند. ، و در این راستا استاد دکتر شهریاری بودند.
اسحقی خاطرنشان کرد: ابتدا دکتر شهریاری یک ساعت در کمیته تشکیل جلسه دادند و در جلسه غیر عمومی کمیته گفتند که این اتفاق افتاده است. بیمارستان چشم
وی ادامه داد: شهریاری در این جلسه گفت که به عنوان رئیس دستگاه متعهد می شوم که به عنوان متولیان سلامت با این موضوع برخورد جدی داشته باشیم.
وی افزود: باید جوانب مختلف سنجیده می شد تا مشخص شود که آیا نتایج حاصل از عمد بوده یا ناخواسته، متخلفان چه کسانی بوده اند و آیا مشکل در دارو یا استفاده از تجهیزات و لوازم غیر استاندارد و عدم ایزوله بوده است. و نظافت.” برای محل جراحی چشم به همین دلیل تصمیم گرفته شد که نتیجه گیری شود.
اسحقی گفت: نتیجه بررسی این پرونده ها هفته آینده اعلام می شود.