حمله شدید روزنامه کیهان به «جوکر ۲»: همه مرز‌های اخلاقی را درنوردیده / عفت عمومی را جریحه‌دار کرده

تبلیغات بنری


هورناز (hornaz.ir):

کیهان نوشت: فصل سوم «جوکر ۲» به کارگردانی و اجرای احسان علیخانی و با حضور قدرالله ایزدی، حمید لولی، علی صادقی، مجید یاسر، علی اوجی، امین زنگدانی، شاهرخ استخری و نیما فلاح کلید خورد. در پلتفرم Filmo در هفته های اخیر.

این فصل از این رئالیتی شوی سریالی با واکنش های منفی بسیاری در رسانه ها و فضای مجازی مواجه شد.

شوخی های بی ادبانه و غیرمتعارف برخی از حاضران در این سریال مانند قدر الله رشیدی و «تایم جوکر» با بازی نیما فلاح با واکنش های منفی گسترده ای در شبکه های اجتماعی همراه شد.

از سوی دیگر در شبکه اجتماعی سردبیر و برخی شبکه های ایتا، تمسخر حجاب توسط شرکت کنندگان در این فصل از این برنامه با انتقادات گسترده ای همراه بود.

«جوکر 2» از زمان اکران تاکنون اثری پرحاشیه بوده و با رعایت نکردن اصول اخلاقی در برنامه سازی و نادیده گرفتن مرزهای اخلاقی، «عفت عمومی» را توهین می کند. در نتیجه شاهد شکل گیری اجماع رسانه ای علیه این گروه و محتوای فوق العاده گستاخانه و زننده آن هستیم. اعتراضات مردمی در شبکه های اجتماعی به این برنامه باعث تشدید انتقادات در رسانه های اصلی شده است.

پس از انتشار فصل اول «جوکر 2»، مقام ناظر با صدور اطلاعیه ای خواستار اصلاح قسمت های فصل اول «جوکر 2» شد و با این شرایط، فصل دوم این سریال با همراهی منتشر شد. حضور یک زن اما در نهایت میزان شوخی های بد در فصل سوم «جوکر ۲» چندین برابر شد.

به نظر می رسد مرجع ناظر دیگر توانایی تصحیح و ممیزی آثار تولید شده در شبکه نمایش خانگی را ندارد و به همین دلیل فرهنگ عمومی در این حوزه با تهدید اخلاقی جدید و بسیار خطرناکی مواجه است. فیلمو از ابتدای فعالیت خود پلتفرمی چالش برانگیز بوده و محصولات آن همواره مورد انتقاد رسانه هایی با گرایش های مختلف سیاسی و فرهنگی بوده است. در واقع، هیچ رسانه بزرگی را نمی توان یافت که بیشتر محتوای تجاری توزیع شده در این پلتفرم را تأیید کند.

یکی از مهم‌ترین پاورقی‌های متن توصیفی رنگارنگ «فیلیمو»، انتشار آثار زیادی است که بدون اجازه مرجع ناظر توزیع شده است. این حواشی آنقدر افزایش یافت که رئیس سازمان صدا و سیما آن را تهدید به انحلال کرد.

ساترا بارها مبنی بر عدم تعهد این پلتفرم مبنی بر عدم اصلاح و کسب مجوز رسمی بیانیه های مختلفی را منتشر کرده است، اما به دلیل عدم پشتوانه قانونی و خلأهای قانونی، سیاست عبور از مرزهای اخلاقی در جوکر 2 نمودی ریشه ای پیدا کرد. . این هنجارشکنی در «جوکر ۲» چنان افزایش یافت که حتی اکانت های خرابکارانه در خارج از کشور نیز به محتوای غیراخلاقی و مبتذل در «جوکر ۲» اعتراض کردند.

حداقل هیچ رسانه بزرگی را نمی توان یافت که محتوای انتقادی درباره تولیدات فیلمو به خصوص «جوکر ۲» منتشر نکرده باشد.

ساختارشکنی این محصول از چنان مرزهای اخلاقی عبور کرد که طیف وسیعی از رسانه ها با گرایش های مختلف سیاسی در اقدامی متفکرانه و بی سابقه به اتفاق آرا به شوخی های زننده و نامتعارف سریال جوکر واکنش نشان دادند.

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *