شبکه‌های اجتماعی مردم را راهی بازار طلا کردند/ ماجرای ۱۳ صفر چه بود؟

تبلیغات بنری


هورناز (hornaz.ir):

خبر آنلاین : بازار طلا روز گذشته شاهد وضعیت خاصی بود و شلوغی این بازار باعث شد تصاویر عجیبی از خریداران طلا در شبکه های اجتماعی منتشر شود.

بازار طلای ایران در سیزدهمین روز از ماه صفر با اقبال عجیبی از سوی خریداران مواجه شد. خریداران می گفتند طبق سنت دیرینه خرید طلا در روز 13 صفر به فال نیک گرفته است و برخی معتقدند هرکس حاجتی داشته باشد می تواند با خرید طلا آن را برآورده کند.

مطالب منتشر شده در شبکه های اجتماعی نشان می دهد که در گذشته این سنت ها مردم را به خرید طلا در این روز ترغیب می کرد. بسیاری از آنها منبع اطلاعات این سنت را در شبکه های اجتماعی اعلام کردند.

شروع داستان چه بود؟

شبکه های اجتماعی فیلتر شده در ایران از جمله تلگرام، اینستاگرام و توییتر در روز سیزدهم صفر اطلاعاتی در مورد فضیلت خرید طلا منتشر کردند تا مشتریان پس از مدت ها رکود در بازار طلا، وضعیت را برعکس کنند. دیروز

از اولین لحظات دیروز حضور مشتریان در بازار غیرعادی و غیرعادی بود تا جایی که تصاویر منتشر شده در فضای مجازی حکایت از تشکیل صف های طولانی در مقابل طلافروشی های بازار و مرکز شهر داشت. .

محمد کشتی آرای فعال سالخورده بازار طلا که 63 سال است در این بازار فعالیت می کند، گفت: ماجرای دیروز برای من هم عجیب بود. من از 11 سالگی در این بازار کار می کردم. شاید باور نکنید که هرگز در تاریخ ذهنی من چنین چیزی وجود نداشته است. اتفاقاً اکثر مردم در ماه محرم و صفر مخصوصاً تا آخر 13 صفر دست نگه داشتند. این باور وجود داشت که این ماه ها سنگین است، اما ناگهان دیروز با این موج عجیب خریداران مواجه شدیم و حتی حباب در بازار شکل گرفت و روند قیمت ها افزایش یافت.

در پاسخ به این سوال از خود پرسیده اید که آیا خریداران تمایل به خرید طلا را افزایش می دهند یا خیر؟ گفت: سرچشمه همه چیز فضای مجازی بود. من هرگز چنین چیزی نشنیده ام، نه به معنای سنتی، مذهبی، عرفی و تاریخی و این اصلاً یک سنت نیست. با خودم فکر می کردم که شبکه مجازی چقدر قدرت حل یک مشکل را دارد و چقدر خوب است که از این قدرت برای چیزهای مثبت استفاده کنیم.

این فعال صنفی گفت: وقتی به این راحتی می توان این گونه حرف های بی اساس زد، می توان از واژه های مفید استفاده کرد.

کشتی آرای در خصوص نحوه خرید افزود: بیشتر خریدها طلای یک گرمی و کمتر از یک گرمی بوده است. من معتقدم این اقدام و اقدام یک درگیری مذهبی است و هر سازمانی که قصدی داشته باشد با انتشار این مطالب در فضای مجازی و شبکه اجتماعی برای خرید یک قطعه طلا در روز سیزدهم صفر می تواند چنین تاثیری داشته باشد. مردم در زمینه های دیگر هم اعتقاد دارند

نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر ادامه داد: این اقدام مردم و باور جدید باعث شد سکه 750 هزار تومان و هر گرم طلا 100 هزار تومان گران شود در حالی که نرخ ارز و ارز بین المللی گران نشد. تغییر دهید. .

یکی از طلافروشان منطقه مرکزی شهر در پاسخ به سوال نویسنده مبنی بر اینکه آیا انتظار چنین شانسی را دارید یا خیر گفت: برای من خیلی عجیب بود. من از چند روز گذشته مواردی را در این زمینه در فضای مجازی دیده ام اما مبنایی پیدا نکردم. من فکر می کنم این یک افسانه است. فکر نکنم مدرک داشته باشه اما با موج عجیبی از خریداران مواجه شدیم. اکثر آنها طلاهای کوچک را با عوارض ناچیز و حتی مستعمل سفارش می دادند و معتقد بودند که با خرید این محصول نیازهایشان برآورده می شود و زندگی شان خوش شانس می شود.

جستجو در احادیث و روایات راه به جایی نبرد. در اطلاعات منتشر شده در فضای مجازی در این خصوص جزئیاتی از داستان و راوی این رمان ها و دیگر رمان ها وجود نداشت.

یک فعال بازار طلا گفت: اتفاق روز گذشته نشان می دهد که مانورهایی برای شکستن رکود در بازار وجود دارد. خیلی وقت است حتی در ماه محرم و صفر طلا نمی فروشیم اما دیروز عده ای طلا خریدند. امیدوارم خرید کفش، پوشاک، کیف، مایحتاج و … از سوی ر. زهایی اعلام شود تا جلوی این رکود بازار گرفته شود.

در حالی که فعالان بازار طلا معتقدند چنین اتفاقی تاکنون در بازار طلا رخ نداده است و تنها در روز نوزدهم وروردین هر سال با درخواست خرید آبروی خورشید مواجه می شوند، اما خریداران معتقدند این کار ضرری ندارد. و حتی اگر این داستان ها درست نباشد، ممکن است چیزی را که نداده اند از دست بدهند

در غیاب رسانه های اصلی، شبکه های اجتماعی به منبع مهمی برای اطلاعات مردم عادی و جامعه تبدیل شده اند. نکته مهم این است که این شبکه ها در ایران منحل شدند، اما با حادثه روز گذشته مشخص شد که ضریب نفوذ بالای آنها برای حل چنین مواردی نباید نادیده گرفته شود.

تبلیغات بنری

entekhab به نقل از هورناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *