قاضی‌زاده هاشمی، عضو کمیسیون فرهنگی: پلتفرم‌ها از فقدان قانون هر کاری که دلشان می‌خواهد انجام می‌دهند / صداوسیما باید ساترا را قانونمند کند

تبلیغات بنری


هورناز (hornaz.ir):

فارس: قاضی زاده هاشمی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس یازدهم گفت: دلیل اکران خانگی – نبود قانون پرده است و اینکه تریبون ها از این نبود قانون سوء استفاده می کنند و هر کاری می خواهند انجام می دهند.

قاضی زاده هاشمی گفت: چند سال پیش در مجلس دهم بحثی ویژه درباره تعریف صدا و تصویر فراگیر داشتیم. سرانجام پس از رایزنی های فراوان، موضوع نظارت صوتی و تصویری به صدا و سیما واگذار شد.

وی به قانون برنامه ششم اشاره کرد و گفت: در قانون برنامه ششم به طور کلی به بحث نظارت صوتی و تصویری اشاره شده بود. در بودجه های سنواتی بحث نظارت بر صدا و سیما را قرار داده ایم. او کار مقدماتی را از برنامه ششم آغاز کرد تا اینکه قضاوت کاملش در برنامه هفتم رسید.

قاضی زاده با اشاره به اینکه در برنامه هفتم بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی صدا و سیما و وزارت ارشاد را موظف به نظارت مشترک بر کارهای مشترک کردیم، گفت: آنها نیز باید فهرست مشترکی را تهیه می کردند. و تقسیم بندی هایی صورت گرفت.

قاضی زاده به این تقسیم بندی ها اشاره کرد و گفت: نظارت بر تریبون های تولید فیلم و سریال به صدا و سیما سپرده شد و بخشی از حوزه سینما یا حوزه هایی که جزو وظایف کلی وزارت ارشاد است باید توسط صدا و سیما انجام شود. وزارت ارشاد راهنمایی یعنی بخشی از فضای مجازی که برنامه های غیراجرای در حال اجرا را تولید می کند باید بر عهده وزارت ارشاد باشد.

ما همیشه به صدا و سیما بر قانونی شدن ژاکت تاکید کرده ایم

ققاضی زاده با اشاره به اینکه در قالب این آیین نامه کارهای مشترکی انجام شد گفت: در شوراهای نظارت باید نمایندگان مشترکی داشته باشند که بتوانند کار جمعی را پیگیری کنند. این فقط مطابق با ساختار بود. اما اتفاقی که اکنون در حال رخ دادن است این است که هیچ قانونی برای سیترا وجود ندارد. سیترای موجود قوانینی دارد اما ساختار، وظایف و نحوه اجرا و نظارت بر آن فاقد قانون است و ما همواره به سیداوسیما اطمینان داده ایم که در قالب یک ماده واحده برود و سیترا را مشروعیت بخشد.

در پی هرج و مرج SATRA، نظارت بر سینمای خانگی بهترین مکان است

قاضی زاده با اشاره به هرج و مرج امنیتی در سیترا گفت: بیشترین آسیب دیده، نحوه نظارت بر تامین منازل است. مسئولان ساترا به مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی یا شورای عالی فضای مجازی اشاره می کنند. این مصوبات دو نکته دارد. یکی از آنها در نحوه صدور امتیاز در تابلوی سیاست امتیاز دهی متعلق به ساترا است که گاهی این اختیارات به شرکت های کارگزاری تفویض می شود و آن شرکت های کارگزاری در ازای صدور امتیاز در هزینه ها صرفه جویی می کنند یک برنامه یا پلتفرم، هیچ مبنای قانونی ندارد.

قاضی زاده ادامه داد: این میزان و این تعرفه در کدام ارگان تعیین شده است؟ ارزش کلیه تعرفه ها و تمامی این اقلام در بودجه سنواتی طبق قانون یا بر اساس مصوبه هیأت وزیران تعیین می شود.

قاضی زاده تصریح کرد: نکته دوم این است که پلت فرم در برنامه های تولیدی خود و یا حتی سازه هایی که برای آن مجوز گرفته است، بعداً در معرض خطاها و تخلفات و یا شاید رفتار مجرمانه قرار گرفته است. این درمان و نظارت چگونه انجام می شود؟ یعنی ممکن است ساترا دوباره در آنجا خوب عمل کند، یا ممکن است ساترا با آن پلتفرم برخورد منفی داشته باشد، یا اصلاً ممکن است هشدار بدهد، و آن پلتفرم توجهی نمی‌کند.

عدم وجود قانون باعث می شود ابزار نظارتی مورد استفاده مرکز ساترا فاقد ضمانت اجرایی باشد

قاضی زاده با بیان اینکه نبود قانون موجب عدم اطمینان از اجرای ابزار نظارتی سترا شد، گفت: موجب بی توجهی به هشدارها یا توصیه های وی می شود. نکته بعدی این است که ساترا هیچ گونه ابزار لازم برای اقدام قانونی را ندارد و همین امر باعث شده است که این پلتفرم ها به دلیل عدم وجود قانون در مراجع قضایی که آن را در مورد برخی از تصمیمات ساترا اقدام کنند، با مشکل مواجه شوند. وارد می شود و البته عواقبی برای ساترا ندارد.

ساترا صلاحیت و نقش یک سازمان مجری قانونی و قانونی را ندارد

وی به حکم اخیری که علیه سیترا صادر شده اشاره کرد و گفت: اگر گزارشی دارد. این گزارش باید در اختیار کارگروه شناسایی مصادیق محتوای مجرمانه قرار گیرد که اعضای آن دستگاه های مختلفی را تشکیل می دهند و در دادسرای کشور تشکیل شده است، بنابراین سیترا اختیار و نقش یک مقام قانونی و قانونی را ندارد و نمی تواند داشته باشد. کار الزام آور را انجام می دهد.

قاضی زاده ادامه داد: این مسائل ناشی از نبود قانون است، پس نتیجه همه این اتفاقات چیست؟ عنوان این سازمان است. اما در مورد درآمد یا روش کنترل و معاملات مثبت و منفی قانون قابل اجرا وجود ندارد. در نهایت مرجع گزارش دهنده می تواند مانند سایر مراجع گزارشی را برای کارگر ارسال کند و نمونه هایی را مشخص کند.

پلتفرم ها به دلیل نبود قانون هر کاری می خواهند انجام می دهند

قاضی زاده بیان کرد: نتیجه همه این بحث ها در مورد نبود قانون این است که تریبون ها به خاطر این نبود قانون هر کاری می خواهند انجام می دهند و نتیجه آن وضعیتی است که در آن هستیم.

با مسئولان تلویزیون صحبت کردیم اما پاسخ خاصی دریافت نکردیم

سید احسان قاضی زاده هاشمی خاطرنشان کرد: بارها به این عزیزان گفته ایم که باید تشکلی با هویت مستقل و اقتدار مستقل ایجاد شود که این امر نیازمند قانون است. چون قانون وجود ندارد، طبیعی است که ساترها نتوانند نتیجه عملی، میدانی و خصوصی به دست آورند.

قاضی زاده هاشمی خاطرنشان کرد: به مسئولان صداوسیما نیز گفته اند: پاسخ خاصی دریافت نکرده ایم.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری entekhab

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یورنایستاتوژالتینوتیلاسارینرابوهورنازبهارینهمه در یکیورنایستاتوژالتینوتیلاسارینرابوهورنازبهارینهمه در یکیورنایورنایستایستاتوژالتوژالتینوتینوتیلاتیلاسارینسارینرابورابوهورنازهورنازبهارینبهارینهمه در یکهمه در یکیورنایورنایستایستاتوژالتوژالتینوتینوتیلاتیلاسارینسارینرابورابوهورنازهورنازبهارینبهارینهمه در یکهمه در یکیورنایورنایستایستاتوژالتوژالتینوتینوتیلاتیلاسارینسارینرابورابوهورنازهورنازبهارینبهارینهمه در یکهمه در یکیورنایورنایستایستاتوژالتوژالتینوتینوتیلاتیلاسارینسارینرابورابوهورنازهورنازبهارینبهارینهمه در یکهمه در یکهمه در یکیورنایورنایستایستاتوژالتوژالتینوتینوتیلاتیلاسارینسارینرابورابوهورنازهورنازبهارینبهارینهمه در یکهمه در یکیورنایورنایستایستاتوژالتوژالتینوتینوتیلاتیلاسارینسارینرابورابوهورنازهورنازبهارینبهارینهمه در یکهمه در یکیورنایورنایستایستاتوژالتوژالتینوتینوتیلاتیلاسارینسارینرابورابوهورنازهورنازبهارینبهارینهمه در یکهمه در یکیورنایورنایستایستاتوژالتوژالتینوتینوتیلاتیلاسارینسارینرابورابوهورنازهورنازبهارینبهارینهمه در یکهمه در یکیورنایورنایستایستاتوژالتوژالتینوتینوتیلاتیلاسارینسارینرابورابوهورنازهورنازبهارینبهارینهمه در یکهمه در یک