میزان: چهارمین جلسه دادگاه رسیدگی به شکایات متعدد رادی خودرو طراوت نوین به ریاست قاضی کلهر در دادگاه ویژه به منظور رسیدگی به جرایم اخلالگران نظام اقتصادی کشور در استان قزوین برگزار شد.
چهارمین جلسه دادگاه رسیدگی به شکایات متعدد رادی خودرو طراوت نوین به ریاست قاضی کلهر در دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلال گران نظام اقتصادی کشور در استان قزوین با حضور مدعی العموم برگزار شد. ، متهمان، وکلای آنها و متهمان پرونده.
در این جلسه تعدادی از متهمان و وکلای آنان با حضور در تریبون به ارائه دفاعیات خود پرداختند و به سوالات قاضی پاسخ دادند.
در ابتدای جلسه قاضی دادگاه رسمیت را اعلام کرد و از یکی از متهمان خواست که بایستد و به سوالات پاسخ دهد.
قاضی خطاب به این متهم گفت: شما متهم به اخلال در نظام اقتصادی و جمع آوری مبالغ هنگفت در قالب اخذ سپرده از اشخاص حقیقی و حقوقی تحت عنوان احتکار هستید که باعث از بین رفتن پول مردم شده است. اتهامات دیگر شما شامل پولشویی و افزایش دارایی های شما به روش غیرعادی است. شغل قبلی شما چه بود و چه زمانی به طراوت نوین پیوستید؟
متهم با حضور در تریبون گفت: از سال 1376 وارد این گروه شدم و قبل از آن در یک باشگاه مشغول به کار بودم. سپس از طریق شخصی به عنوان راننده برای خانواده مدیرعامل استخدام شدم. چند ماهی است که در انبار مرکزی ماشین حمل می کنم. از سال 1400 در کارخانه شروع به کار کردم.
قاضی پرسید: آیا این ملک را پس از ورود به شرکت به دست آورده اید؟
متهم گفت: زمانی که وارد شرکت شدم یک دستگاه خودرو 206 و یک قطعه زمین داشتم که آن را فروختم و از چند نفر وام گرفتم و در طراوت نوین سرمایه گذاری کردم.
قاضی گفت: چقدر بهره گرفتی؟
همچنین مشاور مدعی العموم به متهم گفت: شما پس از عضویت در شرکت، یک خانه و دو دستگاه خودرو خریدید و حجم فروش حسابتان حدود 10 میلیارد تومان بوده است.
قاضی گفت: می توانی با حقوق کارمند خانه و دو ماشین بخری؟ چرا 28000 سرمایه گذار دیگر نتوانستند این پول را دریافت کنند؟
متهم گفت: اطلاعی نداشتم و فقط کارمند بودم. من از بحث مالی اطلاعی ندارم.
بعداً وکیل متهم موضع گرفت و از موکلش دفاع کرد.
قاضی از یکی از متهمان خواست در برابر کیفرخواست صادره بایستد و از خود دفاع کند.
قاضی خطاب به متهم گفت: یکی از اتهامات شما پولشویی است، توضیح دهید که قبل از ورود به شرکت چه کار و سرمایه ای داشته اید و چه وظایفی در شرکت طرفات نوین دارید؟
این متهم پاسخ داد: قبل از ورود به شرکت در یک کارخانه مبلمان شریک بودم و به خرید و فروش خودرو نیز می پرداختم.
من از سال 1376 وارد شرکت شدم، کارمند حسابداری بودم و حقوقم طبق گفته وزارت کار و طبق قراردادهایی که با من بسته شده بود چندین بار ماشین خرید و فروش کردم.
مشاور گفت: شما میلیاردها دلار دریافت کرده اید. در یک نقطه، این شرکت از فروش خودرو ضرر کرد. این سودها از کجا آمده است؟
متهم پاسخ داد: مدیرعامل شرکت خودروهایی را به شکل سبد خریداری می کرد. ما فکر میکردیم از این طریق شرکت سود خواهد برد. ما به عنوان کارمند هرگز از مدیرعامل سوالی نپرسیدیم.
متهم دیگری برخاست و گفت: قبل از ورود به شرکت مشغول انجام کارهای تشریفاتی بودم و در شهر تاکستان یک واحد مسکونی، یک واحد تجاری و یک دستگاه خودرو داشتم. من به این شرکت با تبلیغاتی که انجام می داد اعتماد کردم و با فروش دارایی های خود در سال جاری در شرکت سرمایه گذاری کردم. من در سال 1400 در شرکت شروع به کار کردم و به عنوان بازاریاب نیم درصد از فروش را دریافت کردم.
قادی گفت: کار اصلی شرکت نمایشگاه است؟
این متهم گفت: در سال های متمادی که در شرکت کار می کرد، کارش فقط به خرید و فروش خودرو محدود می شد. این شرکت از ما درخواست کرد که شماره حساب خود را برای تسریع در بازیابی وجوه سرمایه گذاران در اختیار شرکت قرار دهیم.
قاضی گفت: شما شماره حساب خود را در اختیار شرکت قرار دادید به طوری که حجم معاملات شما بدون دریافت چیزی به 47 میلیارد تومان رسید؟
این متهم پاسخ داد: همه کارکنان موظف بودند.
یکی از متهمان این پرونده گفت: این شرکت از طریق کارکنان شرکت در حال تسویه بخشی از بدهی ها با طلا بود.
قاضی گفت: هر متهم پرونده که از او سوال می شود پاسخ می دهد که قبل از ورود به شرکت دارایی زیادی داشته اما مدعی هستند برای دریافت حقوق کارمندان به طروات نوین رفته اند و همگی خانه و چندین خانه خریداری کرده اند. ماشین ها به یکباره
پس از آن همسر متهم ردیف اول برخاست و به اتهامات مندرج در کیفرخواست پاسخ داد.
وی متهم است که با اخذ سپرده از مردم تحت عنوان سفته بازی، نظام اقتصادی کشور را بسیار اخلال کرده و باعث از بین رفتن اموال مردم و اخلال در نظام اقتصادی کشور شده است.
همسر متهم در ردیف اول پرونده مدعی شد: من به همسرم وکالت کامل دادم و در کارهای اجرایی خانه دار نبودم و هر تصمیمی را که دادگاه در مورد وجوه ضبط شده بگیرد قبول دارم.
قاضی گفت: چرا در شرکت رفت و آمد کردی؟
این متهم گفت: من با شرکت رفت و آمد نداشتم.
قاضی گفت: چند بار به دبی سفر کردی؟
این متهم گفت: ما 3 بار خانوادگی به دبی سفر کردیم.
قاضی گفت: برای خرید خانه به دبی سفر کردی؟
مستشار دادستان خطاب به این متهم گفت: نزدیکان شما گفته اند در عزل و انتصاب کارمندان دست داشته اید.
این متهم گفت: تا جایی که چند نفر را برای کار وارد شرکت می کنم. غیر از این فعالیت دیگری نداشتم.
قاضی گفت: قبل از تأسیس شرکت چه اموالی داشتی؟
این متهم گفت: خانه 180 متری و ماشین داشتم.
مشاور مدعی العموم گفت: همسرتان یک انگشتر الماس 90 میلیارد تومانی خریده است؟
این متهم گفت: ارزش انگشتر را نمی دانم.
قاضی خطاب به این متهم گفت: چطور نمی دانستی در خانه ات اتاقی پر از طلا و پول است و به شکات پرداخت می شود؟
این متهم گفت: تمام اتفاقاتی که افتاده توسط همسرم بوده و من از آن اطلاعی نداشتم. شکات می گوید از همسرم طلا گرفتند و من آنجا نبودم. من شمش و طلا ندیدم.
قاضی گفت: چگونه از اتاق های خانه خود خبر نداشتی؟ ما قصد داریم به شما کمک کنیم و رد مطالب کمکی نخواهد کرد. آیا از ارزهای پرداختی می دانستید؟
متهم گفت: نه نمی دانستم.
قاضی گفت: شما که ادعای بی اطلاعی می کنید فهرستی از اسامی افرادی که در زمان تعقیب قضایی بیشترین پول را از شرکت دریافت کرده اند تهیه کرده اید. اگر چیزی نمی دانید، چگونه این لیست را نوشتید؟
متهم گفت: این لیست توسط خواهر و همسرش تهیه شده است.
وکیل متهم در ادامه به دفاع از موکل خود پرداخت و گفت: تمامی خرید و فروش ها به امضای همسر موکلم که مدیرعامل شرکت بود بوده است.
متهم در ردیف سوم پرونده ایستاد و گفت: من کارمند تاسیسات شرکت بودم و از قراردادها بی اطلاع بودم. شغل قبلی من فروش تلفن همراه بود و ماشینی داشتم که آن را فروختم و در شرکت سرمایه گذاری کردم.
قاضی گفت: حجم معاملات در حساب شما 54 میلیارد تومان بوده است.
این متهم گفت: چندین بار مبالغ واریز و برداشت شد و به همین دلیل حساب اضافه برداشت شد.
در زیر برخی از متهمان مطالب خود را در دادگاه مطرح کردند.
در نهایت قاضی جلسه را پایان یافت.