مالک حسینی، معاون وزیر کار: یکی از الزامات برنامه هفتم برای رشد اقتصادی ۸ درصد، سرمایه گذاری ۲۰۰ میلیاد دلاری خارجی است / با توجه به محدودیت ها در جذب سرمایه‌گذاری خارجی، تمرکز بر افزایش بهره وری اجتناب ناپذیر است

تبلیغات بنری


هورناز (hornaz.ir):

ایرنا: سرپرست معاونت امور بازرگانی و اشتغال وزارت تعاون، کار و تامین اجتماعی با بیان اینکه در بودجه سال آینده 200 هزار تومان برای توسعه اشتغال در نظر گرفته شده است، گفت: اجرای طرح اتصال بنگاه های کوچک و متوسط ​​به بنگاه های بزرگ و استفاده از ظرفیت نهادهای توسعه اشتغال عمومی و شفاف سازی وضعیت بازار کار در دستور کار قرار دارد.

سید ملک حسینی راهبرد پیوند ظرفیت ها و منابع برای افزایش بهره وری را هدفی اصیل و جایگزینی برای الگوی توزیع منابع مالی در دولت چهاردهم خواند و گفت: به این ترتیب، اجرای طرح اتصال کوچک و کوچک انجام می شود. بنگاه ها به بنگاه های بزرگ و استفاده از ظرفیت نهادها توسعه جمعیت اشتغال مانند مراکز مشاوره و خدمات بازرگانی برای افزایش بهره وری منابع تخصیصی و شفاف سازی وضعیت بازار کار یکی از رویکردهای اصلی ماست.

وی در نشست «نقش دستگاه های اجرایی در تحقق اهداف اشتغال زایی در برنامه دهم» به تشریح اقدامات و برنامه های وزارت فرهنگ در چارچوب ماده 6 برنامه دهم توسعه اسلامی پرداخت. جمهوری ایران در زمینه توسعه اشتغال در کشور پایدار نخواهد بود، با بیان اینکه الگوی اعطای تسهیلات فقط ایجاد اشتغال می کند، گفت: با ارائه تسهیلات بدون مشاوره و خدمات، نباید در روند ایجاد اشتغال موفق باشیم و نظارت بر پایداری آن از طریق ایجاد ساختارهای جدید

حسینی تاکید کرد: توزیع تسهیلات و تعهدات استخدامی دستگاه های اجرایی باید بر اساس برنامه و دو رویکرد اشتغال زایی و زنجیره ای شدن به فعالیت های اقتصادی انجام شود که متاسفانه در گذشته کمتر به آن توجه می شد.

لزوم ایجاد تفاهم عمیق با جامعه و مردم در موضوع اشتغال

سرپرست معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و حمایت اجتماعی از جمعیت یکی از رویکردهای محوری معاونت اشتغال وزارت کار را ایجاد تفاهم عمیق با جامعه و مردم ارزیابی کرد. وی افزود: بین آماری که ارائه می کنیم و درک عمومی از فعالیت های ما باید حداقل این جهت وجود داشته باشد تا مردم برنامه های ما را دنبال کنند و فاصله آمارهای ما با درک عمومی آن بیشتر باشد. جامعه، هر چه تفاوت بیشتر باشد، شانس کمتری برای سرمایه اجتماعی در اجرای برنامه ها داریم.

حسینی با بیان اینکه حل مشکل و برنامه ها و اقدامات باید بر اساس تقاضا طراحی شود، تصریح کرد: اصرار داریم که اهداف برنامه با وجود محقق نشدن در بسیاری از برنامه ها تکرار شود. معتقدم در مورد برنامه هایی که برای اشتغال تدوین می کنیم نباید بدون مشارکت همه فعالان این حوزه به ویژه نهادهای غیردولتی، تخصصی و علمی تصمیم گیری کنیم.

وی با اشاره به یکی از الزامات برنامه هفتم توسعه اقتصادی 8 درصدی که 200 میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی است، افزود: معرفی ایجاد یک میلیون شغل در سال در دوره هفتم رشد اقتصادی 8 درصدی است و قطعا بهبود خواهد یافت. . محیط کسب و کار و رشد اقتصادی ارتباط مستقیمی با یکدیگر دارند، بنابراین با توجه به محدودیت‌های جذب سرمایه‌گذاری خارجی، تمرکز بر افزایش بهره‌وری و بسیج و همکاری منابع و امکانات مغفول مانده امری اجتناب‌ناپذیر است.

حسینی با بیان اینکه منابع و امکانات باید بر اساس تحقیقات و بر اساس چشم انداز توسعه متوازن منطقه ای توزیع شود، گفت: برای سال آینده حدود 200 هزار تومان در منابع بودجه برای توسعه کشور تخصیص داده شده است. . اشتغال، اگرچه این منابع با تقاضا و تقاضا مقایسه می شود، اما اجرای یک میلیون شغل خالص دارای ایراد جدی است، اما اگر برنامه ریزی مناسبی انجام شود، می توانیم اثربخشی آن را به حداکثر برسانیم.

اجرای الگوی رهگیری دستمزد و بیمه اجتماعی

معاون اشتغال جمعیتی وزارت کار مهم ترین الگوی ارزیابی ایجاد اشتغال در کشور را پیگیری هزینه های حقوق و بیمه اجتماعی افراد حقیقی دانست و گفت: فرآیند تعیین اشتغال جمعیت از طریق خوداظهاری شکاف بین آمار دولتی و درک عمومی از جامعه است و در این زمینه ایجاد اطلس اشتغال با استفاده از داده های موجود، جمع آوری داده ها و داده کاوی در کدام کشور ضروری است.

حسینی بر نقش سازمان مردم نهاد به عنوان حلقه میانی دولت و مردم تاکید کرد و گفت: افزایش سهمیه سالانه راه اندازی مشاغل برای هر سازمان با حداقل 10 درصد افزایش برنامه ریزی شده است.

وی با اشاره به دستور وزارت تعاون، کار و حمایت اجتماعی و وزارت اقتصاد و دارایی مبنی بر ایجاد مشوق های لازم برای توسعه و تقویت نهادهای حمایتی از مشاغل کوچک خانگی، افزود: در زمینه منابع اشتغالزایی در آینده در سال، امکان انتقال سهمیه دستگاه های اجرایی بین مناطق وجود دارد و سامانه و منطقه با شاخص های پایین به ناچار بخشی از منابع خود را از دست داده و به مناطق دیگر اختصاص می یابد.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری entekhab

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *