معاون اجرایی رئیس‌جمهور: بیش از ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند

تبلیغات بنری


هورناز (hornaz.ir):

معاون اجرایی رئیس جمهور در پاسخ به برخی انتقادها مبنی بر حضور نمایندگان جریان های فکری مخالف و رقبای انتخاباتی دکتر مازیکیان در دولت گفت: دولت اعتقادی به تطهیر ندارد و ما گذشته را تکرار نمی کنیم.

محمد جعفر گیمبانه در گفتگو با ایرنا که در ادامه می خوانید:

آغوش پزشکیان برای هر سلیقه و دیدگاهی باز است

قیمبانا در ارزیابی عملکرد ۱۰۰ روزه دولت وفاق ملی گفت: در جریان انتخابات تاکید کردند که یک گروه، جناح یا جریان فکری خاص به تنهایی قادر به مدیریت کشور نیست و آنها می‌گویند. این موضوع را به عنوان یکی از شعارهای اصلی خود مطرح کردند کسی را داشته باشید که بتواند به دولت کمک کند، در حالی که هنوز اجرا نشده است، اما این نشان از آن دارد آغوش پزشکیان برای پذیرش هر سلیقه و دیدگاهی.

معاون اجرایی رئیس جمهور پس از بررسی تشکیل شورای راهبری دولت چهاردهم و روند انتخاب وزرا گفت: در این دولت برخی از وزرای دولت قبل به کار گرفته شدند. ما حداقل سه تا چهار نفر از دولت قبل را با جابه‌جایی کم جذب کرده‌ایم و اکنون اکثر روشنفکرانی که در عرصه سیاسی و در چارچوب نظام جمهوری اسلامی فعال هستند در دولت وفاق ملی هستند.

وی با ابراز تأسف از بی توجهی به زنان به عنوان نیمی از توانمندی های جامعه، گفت: هنوز به زنان توجه کافی نمی شود، اما چهار زن در دولت حضور دارند. دو زن: معاون رئیس جمهور، وزیر امور زیربنایی و سخنگوی رسمی دولت. در خصوص به کارگیری اقوام نیز برای اولین بار برادران اهل سنت در هیئت دولت حضور دارند و مدعی شدیم که در سطح مدیران ارشد و میانی اتفاق نظر وجود دارد. بستگان نیز در تمامی وزارتخانه ها حضور دارند و بر اساس شایستگی، فارغ از وابستگی قومی و مذهبی، استخدام می شوند.

دولت به پاکسازی اعتقادی ندارد/ گذشته را تکرار نمی کنیم

قیبنه با اشاره به انتخاب استانداران سیستان، بلوچستان، کردستان و خوزستان از بین اقوام بلوچ، کرد و عرب و همچنین انتصاب رهبران اهل سنت برای اولین بار گفت: برخی از دوستان و امثال ما. مردم متفکر مخالف حضور افرادی هستند که وابسته به جریان فکری مخالف هستند و از رقابت برای پزشکیان خبر داده اند، اعتراض می کنند و این ایراد نیست، بلکه عمل به وعده های انتخاب پزشکیان است قرار است فقط گروه خودمان را در دولت اداره کنیم، قرار است از توانایی های خود استفاده کنیم همه افرادی که می توانند به دولت کمک کنند.

معاون اجرایی رئیس جمهور تایید کرد که این اتفاق در سطح معاونین استانداری، بین استانداران و در سطح معاونین استانداری رخ داده است. به دوستان و علاقه مندان به نظرات و برنامه های رئیس جمهور توصیه می کنم مانند گذشته اصرار بر تطهیر نداشته باشند. ما گذشته را تکرار نمی کنیم.

وی تاکید کرد: هیچ گروهی حق مصادره اموال رهبری ایران یا جمهوری اسلامی را به نفع خود ندارد. ایران و جمهوری اسلامی متعلق به همه ایرانیان است. از بلوچ ها در سیستان و بلوچستان تا عزیز ترکی در جلفا، تا عزیز در سرخ و خرمشهر و سراسر ایران. همه ایرانیان باید در حاکمیت و سرنوشت خود سهیم باشند. همه جنبش های فکری، سیاسی، قومی و مذهبی باید در اداره کشور خود سهم داشته باشند. باید این دیدگاه را اصلاح کنیم که اگر گروه خاصی حکومت کنند مردم هم این دیدگاه را نمی پذیرند.

رئیس بنیاد ریاست جمهوری به تحقق شعار آشتی در سفر دولت به سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: همه مردم عزیز در جلسات رئیس جمهور در زاهدان حضور داشتند. هم برادران بلوچ و هم برادران اهل سنت با شور و شوق از انتصاب استاندار استقبال کردند و حتی یک مورد مخالف هم ندیدیم. اگر این نماد صلح نیست، چیست؟

آیا اصلاحات رفع دغدغه مردم نیست؟

قیمبانه در پاسخ به برخی انتقادات مبنی بر مداخله دولت برای حل مشکل رجیستری آیفون و فیلترینگ و بی اهمیت خواندن این موارد گفت: نظرسنجی ها نشان می دهد که هر دو برای مردم اهمیت دارد و علاوه بر آن فیلترینگ به امنیت کشور آسیب می زند. . سالانه میلیاردها تومان برای فیلترشکن هزینه می شود که این دغدغه مردم است. مردم ماهیانه 200 هزار تومان برای خرید فیلترشکن خرج می کنند که بعضاً بیشتر از هزینه موبایل مردم است. چگونه می‌تواند برای مردم نگران کننده نباشد؟ طبق آمار ما بیش از 80 درصد مردم از فیلترشکن استفاده می کنند. از طرفی امنیت فضای مجازی را دارد. فردی که از فیلترشکن استفاده می کند به طور موثر قوانین و مقررات را دور می زند و هیچ محدودیت دیگری وجود ندارد. از طرف دیگر، دارندگان فیلتر می توانند به راحتی شبکه ما را هک کنند و اطلاعات ما را به دست آورند. این موضوع در شورای عالی فضای مجازی مطرح شده است و امیدواریم در دور بعدی جلسه این شورا به توافق برسد و با توجه به نظرات رهبر معظم انقلاب، خواست مردم باشد. بر این اساس اجرا شد. برای تعیین معیارها

وی افزود: در سفر به استان سیستان و بلوچستان در زمینه های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی نظرسنجی انجام دادیم و یکی از مواردی که اکثریت مردم خواستار رفع فیلترینگ بودند در حالی که ضریب نفوذ در آنجا بسیار پایین است. اما 65 درصد از مردم سیستان و بلوچستان درخواست رفع فیلترینگ را داشتند، این دغدغه اصلی مردم است زیرا هزینه آنها را کاهش می دهد. این هزینه از جیب مردم می آید نه از جیب دولت. باید فکر کرد که چه کسی این پول هنگفت را می ریزد.

قائم بنا تاکید کرد: البته ممکن است این علاقه بخشی از جامعه نباشد. مسلم است که انحلال مشکل اصلی کشور نیست، بلکه یکی از مطالبات جدی مردم است و با تدبیری که رئیس جمهور و وزیر ارتباطات اندیشیده اند، امیدواریم انحلال انجام شود. در آینده ای نه چندان دور اتفاق می افتد. .

معاون اجرایی رئیس جمهور ادامه داد: یکی از اقداماتی که دولت به طور جدی در دستور کار خود قرار داده است مربوط به اشتغال و عدم تعادل انرژی است. در حال حاضر 30 هزار مگاوات برق مشکل داریم، یعنی تقاضای ما خیلی بیشتر از تولید است. با وجود تلاش‌های دولت قبل، در حوزه گاز و برق با عدم تعادل انرژی مواجه هستیم که خطرناک است.

پیام رئیس جمهور در خصوص FATF کجا به مجمع تشخیص مصلحت نظام رسید؟

معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: موضوع کارگروه اقدام مالی توسط وزیر اقتصاد و دارایی در حال پیگیری است. این مشکل با فراز و نشیب هایی همراه است. اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام تصمیم گیرنده هستند و موافقان و مخالفان آن را بررسی می کنند، امیدواریم با حمایت مجمع این مشکل برطرف شود. نامه رئیس جمهور به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال شده و منتظر نظر مجمع هستیم.

نمایندگان باید همه جوانب قانون منع به کارگیری افراد در پست های حساس را در نظر بگیرند

قائم بنا در پاسخ به سوالی در خصوص لایحه قانونی دولت در خصوص قانون منع بکارگیری افراد در مشاغل حساس گفت: به دلیل این قانون از جذب اساتید بسیاری محروم شدیم. فردی به خارج از کشور می رود و در آنجا فرزندی به دنیا می آورد و طبق قانون آن کشور فرزندی که در آن کشور متولد می شود تابعیت اجباری آن کشور را دریافت می کند. سفیر ایران به خارج از کشور رفت و فرزندی به دنیا آورد یا پسرش با یک زن ایرانی یا خارجی ازدواج کرد و از او صاحب فرزند شد و شناسنامه آن فرزند مال آن کشور است؟ او قصد نداشت، اما برای جمهوری اسلامی و ایران به مأموریت رفت. او سفیر آمریکا بود و پس از به دنیا آوردن فرزند در آنجا به ایران بازگشت، اما اکنون به دلیل جرم داشتن فرزند در آن کشور حق ندارد اینجا مسئولیتی را بر عهده بگیرد.

رئیس نهاد ریاست جمهوری افزود: اگر عزیزیانی رزمنده مشاور ما در لبنان فرزند داشته باشد و بعدا بخواهد وزیر شود، نباید وزیر شود؟ چون فرزندش در لبنان به دنیا آمده است یا اینکه سربازان ما در سوریه پس از به دنیا آوردن فرزند در آن کشور مطابق با مأموریت جمهوری اسلامی به ایران بازگشتند، آیا تا 10 سال دیگر وزیر دفاع نمی شود؟ به او بگوییم چون فرزند شما تابعیت سوریه دارد، حق ندارید در جمهوری اسلامی مسئولیت بپذیرید.

معاون رئیس جمهور از نمایندگان خواست تا به همه جوانب این قانون توجه کنند و ادامه داد: موضوع این قانون به هیچ وجه فردی نیست، اما نکته این است که نباید سطح ملی افراد را بر اساس تابعیت شهروند قرار دهیم. همسر و فرزندانش که غیر منطقی است.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری entekhab

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *