معرفی سریال کیف انگلیسی | هورناز

تبلیغات بنری


هورناز (hornaz.ir):

نام سریال: کیف انگلیسی

سال انتشار: 1378

نویسنده: سید ضیاءالدین دری

کارگردان: سیدضیاءالدین دری

آهنگ پایانی: علی رضا قربانی

مدت زمان هر قسمت: 40 دقیقه

کشور سازنده: ایران

بازیگران

علی مصطفی

لیلا حاتمی

محمدرضا شریفی نیا

کوروش گرجی

فرهاد اصلانی

صبا کمالی

قطب الدین صدیقی

فاطمه نوری

حسام نواب صفوی

منشور شریعتی

فرشید ابراهیمیان

جعفر عالیه

عبدالله اسفندیاری

منصور در محل

مهدی تقی نیا

رضا کیانیان

حسن حسینیان

خلاصه سریال

منصور ادیبان روزنامه نگار از سفر فرانک بازگشت. سفری برای تحصیل بیشتر رای برای انتخابات پارلمانی شنیده می شود. ادبان بنا به پیشنهاد سرشناسان شهر و با هدف بهبود وضعیت شهروندان تصمیم می گیرد برای ورود به مجلس وارد عرصه رقابت شود. اما همه چیز آنطور که انتظار می رفت اتفاق نیفتاد و نویسندگان قلب و ایمان خود را از دست دادند…

در مورد سریال

سریال کیف انگلیسی به کارگردانی سید ضیاء الدین دری (1332-1397) و تهیه کنندگی حسن باشکوفه در سال 1378 تولید و سال بعد از آن از قاب جادویی شبکه یک پخش شد. دری ایده طرح اولیه سریال را از پدرش گرفت و فیلمنامه را در سال 1372 نوشت. را

بازخوانی تاریخ با چاشنی عشق

کارگردان و نویسنده چمدان انگلیسی به رویدادهای سیاسی ایران در دهه 1920 می پردازد. او از طریق داستانی که برای شخصیت اول تعریف می کند، افول روزنامه نگاری را که در فرانسه تحصیل کرده است، به تصویر می کشد و حالا پس از بازگشت به وطن، وارد رقابت سیاسی برای ورود به پارلمان به خاطر مردم شهرش می شود. نقش منصور ادبان را علی مصطفی بازی می کند که برای اولین بار به همراه همسرش لیلا حاتمی در تلویزیون ظاهر شد. از آنجایی که دهه 1920 یکی از مهم ترین و حساس ترین دوره های تاریخ کشور بود و نطفه بسیاری از تحولات سیاسی و حکومتی در آن شکل گرفت، دیری به محورهای دیگر این سریال پرداخت. از جمله سقوط رضاشاه و به قدرت رسیدن محمدرضا که با ظهور جنبش های ملی، مذهبی و مارکسیستی، جنگ جهانی دوم، نفوذ تدریجی آمریکا در کشور و اهمیت اقتصادی نفت در کشور همراه بود. معاملات سیاسی و معادلات، آغاز دومین عصر طلایی احزاب و مطبوعات و بیش از همه توطئه انگلیسی ها و نماد نفوذ آنها در سیاست ایران، کیسه های معروفی است که نمایندگان با ورود به مجلس در دست دارند.

پاورقی های سیاسی مجموعه انگلیسی نمونه کارها

و البته روند انحطاط منصور ادبان، شخصیت اصلی این سریال که روزنامه نگاری فرهیخته و فرهیخته بود که ایده و شعار آزادی و استقلال را یدک می کشید و در نهایت وارد عرصه تجارت سیاسی شد در زمان پخش آن، برخی از سیاستمداران آن را دوست نداشتند. پخش این سریال همزمان با ششمین دوره مجلس شورای اسلامی که یکی از جنجالی ترین ادوار مجلس بود، باعث شد برخی از نمایندگان بر این باورند که مسئولان تلویزیون قصد تمسخر آنها را دارند و این سریال به آنها انگ خودشیفتگی می زند. از دری به خاطر ساخت چنین سریالی انتقاد کرد.

تبلیغات بنری

entekhab به نقل از هورناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *