ایلانا: مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه استناد به اطلاعات فضای مجازی جایز نیست؛ وی در مورد میزان پتو در شکر و شکر و نبات توضیح داد.
عبدالعظیم بهفر گفت: هیدروسولفیت سدیم با نام تجاری بلانکت یک ترکیب گوگردی است که در صنایع غذایی برای بخور دادن محصول، افزایش ماندگاری (مواد نگهدارنده) و حذف رنگ استفاده می شود.
وی افزود: در کارگاه های تولید سبزی از پتو برای سفید شدن محصول و همچنین جلوه بهتر آن استفاده می شود.
بهفر ادامه داد: نتایج بررسی های انجام شده برای بررسی میزان باقیمانده قند، نبات و شیرینی تولید شده در کارگاه ها؛ مشخص شد که در هر یک از پتوهایی که به عنوان افزودنی در تولید قند و شکر استفاده می شود، غلظت پتوها بیشتر از حد تعیین شده است که در شکر و نیشکر 10 میلی گرم بر کیلوگرم و 15 میلی گرم است. / کیلوگرم در شکر، اینطور نبود
وی افزود: بیشترین و کمترین میزان پتو به ترتیب 338.9 و 53.1 میلی گرم بر کیلوگرم بود.
مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تایید کرد که نتیجه حاکی از پایین بودن میزان پتو در قند، شکر و نبات است که ناشی از ارائه آموزش ها و نظارت های مکرر است، بنابراین تایید کرد که میزان پتوها در نمونه ها کمتر از حد ظاهری است که شایعات به آن دامن زده بودند.
بهفر افزود: امروزه به لطف دسترسی آسان به ابزار، شاهد تولید مطالب بی شماری در دسته بندی های مختلف از جمله موضوعات مرتبط با سلامت و غذا هستیم که البته مورد تایید علمی، فنی و کارشناسی نیست.
وی گفت: منطقیترین و آسانترین راه برای پیگیری مطالب از حوزههای تخصصی است، بنابراین به عنوان یک پیشنهاد مهم تاکید میشود که فضای مجازی به هیچ وجه با انتخاب و تصمیمگیری مرتبط نباشد. “
entekhab به نقل از هورناز