مقام وزارت بهداشت: «تب دنگی» با «توسعه» ارتباط مستقیم دارد/ متاسفانه برخی در چابهار، از امکاناتی مانند سیستم دفع فاضلاب برخوردار نیستند که فضا را برای تکثیر «پشه آئدس» فراهم می‌کند

تبلیغات بنری


هورناز (hornaz.ir):

ایسنا: رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، وضعیت اخیر «تب خون» را تشریح کرد.

دکتر قبدی مرودی با بیان اینکه از ابتدای امسال 1073 مورد تب خونریزی دهنده در کشور به ثبت رسیده است، گفت: بررسی ها نشان می دهد که 863 مورد از این بیماری مسری بوده و سایر موارد نیز وارداتی است.

وی گفت: 863 مورد تب خونریزی دهنده به صورت محلی تشخیص داده شده است که از این تعداد 13 مورد در هرمزگان و سایر موارد در شهرستان چوبهار است.

رئیس مرکز مبارزه با بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت علت شیوع بیماری تب دنگی را پشه آئدس عنوان کرد و گفت: پشه آئدس در کشور وجود دارد و شرایط محیطی در برخی از نقاط کشور بد است. مناسب برای بیماری های عفونی پشه برای تکثیر

مرادی با اشاره به اینکه باید از شیوع تب دنگی جلوگیری کنیم، گفت: وزارت بهداشت توانست دو سروتیپ تب دنگی را در شهرستان چوبهار شناسایی کند. ما در وزارت بهداشت باید به نحوی شرایط را کنترل کنیم تا از ورود سایر سروتیپ های این بیماری جلوگیری کنیم.

این متخصص اپیدمیولوژی گفت: وزارت بهداشت تمام تلاش خود را برای آماده سازی نظام سلامت کشور برای مقابله با تب دنگی انجام می دهد.

وی با بیان اینکه تب دنگی ارتباط مستقیمی با “انفجار” دارد، خاطرنشان کرد: “توسعه” به معنای وجود امکانات است. متأسفانه مردم ساکن در شهرستان چوبهار فاقد برخی امکانات از جمله فاضلاب هستند و این شهر دارای آب های سطحی زیادی است که زمینه پرورش پشه آئدس را ایجاد می کند.

مرادی بهبود محیط زیست را بهترین مداخله برای مبارزه با تب دنگی عنوان کرد. وزارت بهداشت نیز در تلاش است تا بیماران را شناسایی و اقدامات مداخله ای انجام دهد.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری entekhab

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *