نامه ایران به شورای امنیت: شبه نظامیان به زور وارد سفارت ایران در سوریه شده و به آن حمله کردند / این حملات منجر به خسارات شدید، تخریب، سرقت اسناد و آرشیو‌ها و تخریب پنجره‌ها، در‌ها و مبلمان شد / تصاویر اولیه نشان می‌دهد که احتمالاً به سمت سفارت تیراندازی شده

تبلیغات بنری


هورناز (hornaz.ir):

در پی حملات به مراکز دیپلماتیک ایران در حلب و دمشق، نماینده ایران در سازمان ملل متحد از دبیرکل سازمان ملل متحد و شورای امنیت خواست صراحتاً این تخلفات شدید را محکوم کرده و تدابیر لازم را برای تامین امنیت پرسنل دیپلماتیک و دیپلمات‌ها اتخاذ کنند. تسهیلات و جلوگیری از تکرار چنین حملاتی.

به گزارش انتخاب، در پی حمله به مراکز دیپلماتیک و کنسولی ایران در سوریه، امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل با لیندا توماس گرینفیلد، رئیس دوره ای شورای امنیت دیدار و گفتگو کرد. . آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل متحد نامه ای نوشت

در این نامه آمده است: به دستور دولتم، این مکاتبه را برای ابراز نگرانی عمیق و محکومیت شدید جمهوری اسلامی ایران در خصوص حملات انجام شده به اماکن دیپلماتیک و کنسولی کشورم در سوریه ارسال می کنم.

ایرانی در این نامه آورده است: در زمانی که فعالیت گروه های مسلح در دمشق شدت گرفته بود، افراد مسلح در 17 آذر 1393 به سفارت ایران یورش بردند و به آن حمله کردند. این حملات منجر به خسارات شدید، اقدامات خرابکارانه، سرقت اسناد و آرشیوها، و تخریب پنجره‌ها، درها و مبلمان شد.

تصاویر اولیه منتشر شده در فضای مجازی نیز نشان می دهد که سفارت زیر آتش قرار گرفته است.

همچنین در 29 نوامبر 2024 گروه های مسلح کنسولگری ایران در حلب را با گلوله های کوتاه برد هدف قرار دادند و کارکنان کنسولگری را به خطر انداختند.

پس از تخلیه کنسولگری به دلیل حملاتی که جان کارکنان را به خطر انداخته بود، این مکان توسط مهاجمان اشغال و تخریب شد.

در نامه فوق آمده است: این اقدامات نقض آشکار کنوانسیون وین در مورد روابط دیپلماتیک (1961) و کنوانسیون وین در مورد روابط کنسولی (1963) است که مصونیت اماکن دیپلماتیک و ایمنی کارکنان آنها را تضمین می کند.

ایرانی در این نامه آورده است: جمهوری اسلامی ایران بر لزوم رعایت همیشه مصونیت اماکن دیپلماتیک و کنسولی و نمایندگان آنها بر اساس قوانین بین‌المللی تاکید می‌کند. هیچ شخص، گروه یا دولتی حق ارتکاب یا تسهیل چنین تخلفاتی را ندارد.

در نامه مذکور آمده است: جمهوری اسلامی ایران از دبیرکل سازمان ملل متحد و شورای امنیت درخواست می کند که این تخلفات فاحش را محکوم کرده و اقدامات لازم را برای تامین امنیت پرسنل و اماکن دیپلماتیک و جلوگیری از تکرار آن انجام دهند. چنین حملاتی.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری entekhab

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *