نسل جدید رآکتور هسته‌ای چین با امکان تأمین برق ۶ میلیون خانه شروع به‌کار کرد

تبلیغات بنری


پایگاه اطلاع رسانی تحلیلی منتخب (hornaz.ir):

دیجیاتو: چین به تازگی اولین رآکتور هسته ای نسل سوم خود، هوآلونگ را به مدت 168 ساعت با موفقیت راه اندازی کرده است. مقامات چینی می گویند Hualong One می تواند برق 6 میلیون خانه را تامین کند.

در حال حاضر بیشتر نیروگاه های هسته ای فعال جهان از راکتورهای نسل دوم استفاده می کنند. توسعه راکتورهای نسل سوم هدف کنونی کشورهای جهان است که نسبت به نسل قبلی ایمن تر، کارآمدتر و بسیار قابل اعتمادتر هستند. اگرچه پیشرفت به سمت فناوری هسته ای نسل سوم کند است، اما چین در حال حاضر بیش از 30 راکتور Hualong One دارد که برخی در حال ساخت و برخی دیگر در حال ساخت هستند.

شرکت ملی هسته ای چین (CNNC) در بیانیه ای اعلام کرد:

در حال حاضر تعداد کل واحدهای مورد استفاده و ساخت هوآلونگ وان در داخل و خارج از کشور به 33 واحد رسیده است که باعث می شود واحدهای بیشتری در حال استفاده و ساخت نسل سوم فناوری انرژی هسته ای در جهان باشیم.

در سال 2020، شی جین پینگ، نخست وزیر چین اعلام کرد که این کشور قصد دارد تا سال 2060 انتشار کربن را به صفر برساند. فناوری هایی مانند راکتورهای Hualong One نقش مهمی در تحقق این تعهد دارند.

این راکتورها عمدتاً برای تولید برق با استفاده از شکافت هسته ای و حمایت از اهداف توسعه انرژی پاک با کاهش وابستگی جهان به نیروگاه های زغال سنگ استفاده می شوند.

به عنوان مثال، راکتور Hualong One به تنهایی می تواند انتشار CO2 و مصرف زغال سنگ را به ترتیب 8.16 میلیون تن و 3.12 میلیون تن در سال کاهش دهد.

در حالی که چین اکنون اولین واحد خود را با موفقیت به شبکه متصل کرده است، واحد بعدی در سال 2025 راه اندازی می شود. دولت چین ۱۴ میلیارد دلار برای ساخت نیروگاه ژانگژو در نظر گرفته است که آن را به یکی از بزرگترین نیروگاه های هسته ای جهان تبدیل کرده است.

در نهایت باید گفت اولین رآکتور نسل سوم جهان در سال 1996 در ژاپن به بهره برداری رسید.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری entekhab

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *