سعید سوزنگر کارشناس اینترنت درباره اینترنت طبقاتی گفت: آنها می خواهند جامعه را به جزایر کوچکی تبدیل کنند که بر اساس دانش و درک و نیت پلیدشان کنترل آنها آسانتر است. به عنوان مثال شرکت ها و اساتید باید دسترسی داشته باشند و حداکثر نظارت و کنترل را اجرا کنند. این یک حادثه بسیار خطرناک است و تحت هیچ شرایطی نباید آن را بپذیریم. همانطور که فیلتر خطرناک است، اینترنت کلاس درس نیز خطرناک است.
سعید سوزنگر کارشناس اینترنت درباره تلاش برای ایجاد اینترنت کلاسی به «انتخاب» گفت: اینترنت یک بستر عمومی است و دسترسی عمومی به شبکههای رایگان و جریان آزاد اطلاعات یک حق مدنی است.» ما نمی توانیم این حداقل حق را دسته بندی کنیم و بین روزنامه نگاران و اساتید فرق بگذاریم. ما هرگز نباید وارد این بازی شویم. در سرتاسر جهان، ما یک پلت فرم اینترنتی داریم که فضایی را برای کودکان فراهم می کند تا محتوای بزرگسالان را برای کودکان محدود کنند. محدودیت و طعم بیشتر قابل قبول نیست.
وی درباره توصیه وزیر علوم برای رفع فیلتر یوتیوب گفت: وزیر علوم گفته می خواهد یوتیوب را برای معلمان رایگان کند اما این رفتار فصل رو به رشد ظلم به شهروندان است. آنها می خواهند جامعه را به جزایر کوچکی تبدیل کنند که بر اساس دانش و درک آنها و نیات شیطانی آنها مدیریت آنها آسانتر است. به عنوان مثال، شرکت ها و اساتید باید دسترسی داشته باشند و حداکثر نظارت و کنترل را اعمال کنند. این یک حادثه بسیار خطرناک است و تحت هیچ شرایطی نباید آن را بپذیریم. همانطور که فیلتر خطرناک است، اینترنت کلاس درس نیز خطرناک است.
وی افزود: اینترنت کلاس درس به نوعی ادامه فیلتر است. طبقه بندی آنچه مردم می بینند یا نمی بینند هرگز در مورد حق قدرت نیست. گسترش فیلتر با اینترنت بالا اتفاق می افتد. آنها مجبور نیستند فضایی ایجاد کنند که در آن اینترنت کلاس درس برقرار شود.
سوزنگر در خصوص روش توزیع اینترنت کلاسی گفت: برای اینترنت کلاسی سه روش وجود دارد یا اینکه دسترسی را بر اساس شماره موبایل تعیین می کنند. یا می گویند مردم آی پی های استفاده شده را اعلام کنند و اساتید برای منزل و محل کار خود فیلتر PB بگیرند، بعضی ها هم با فیلتر ثابت نظارت می شوند، فیلتر هم به دپارتمان می دهند. به طور کلی این طرح و نحوه اجرای آن از اساس اشتباه و انتقادی است.