عضو ناظر شورای عالی بورس: وام میلیاردی با سود ۴ درصدی مدیران بورس قطعا تخلف است / از شرایط جابجایی دولت استفاده کردند

تبلیغات بنری


هورناز (hornaz.ir):

النا: عضو جدید نهاد نظارتی شورای عالی بورس با بیان اینکه اخذ این وام از رئیس سازمان بورس وابسته به دولت سیزدهم در شرایطی است که دولت به پایان رسیده است و آنها در دوره انتقالی دولت‌ها و ناظران جدید بورس هستند. عدم حضور شورای عالی از این پس از فاصله دو دولت بهره‌برداری می‌شود و اعضای هیأت مدیره دارای سابقه بیمه و کارمند دولت بوده اند، این وام با سود 4 درصد دیگر جزو وام اشتغال زایی درج نمی شود و قطعا تخلف است مگر اینکه وی این وام را به منظور اشتغال زایی اخذ کرده باشد. .

هادی محمد پور، عضو جدید شورای عالی بورس و نماینده مجلس در خصوص موضوع اعطای وام میلیاردی به اعضای هیات مدیره سازمان بورس با شرایط منحصر به فرد صحبت کرد. سود 4 درصد و بازپرداخت 10 ساله: مأموریت مجلس قانونگذاری و نظارت است که یکی از موضوعات مهم در کمیسیون اقتصادی مجلس است و نظارت بر بازار اوراق بهادار همواره در دستور کار اعضای مجلس است کمیسیون اقتصادی مجلس، چرا که بورس در 3 تا 4 سال گذشته با مشکلات مهم زیادی مواجه بوده است.

وی گفت: همکارانم در مجلس به من و یکی دیگر از اعضای کمیسیون اقتصادی به عنوان ناظر به عضویت شورای عالی بورس رای دادند و سه شنبه هفته آینده اولین جلسه شورای عالی بورس را برگزار خواهیم کرد. بررسی اعطای وام های میلیاردی به مدیران بورسی یکی از مهمترین محورهای جلسه روز سه شنبه با حضور وزیر اقتصاد، بررسی شورای عالی بورس بود.

عضو شورای عالی بورس ادامه داد: بر اساس اعلام وزیر اقتصاد، سازمان بازرسی طی نامه ای خواستار رسیدگی به این موضوع شد و وزیر اقتصاد نیز برای این موضوع پیگیری هایی را انجام داد. در دستور کار اینجانب به عنوان نهادی خارج از دولت و به عنوان ناظر بر سازمان از آقای اشکی رئیس سازمان بورس در این خصوص سوال خواهم کرد تا اعضای هیات مدیره جزئیات و توضیحات بیشتری را ارائه کنند. در مورد این موضوع

وی در خصوص اظهارات اشکی مبنی بر قانونی بودن اعطای این وام به رئیس سازمان و اعضای هیات مدیره، تاکید کرد: اگر در آیین نامه آمده است که اعضای هیات مدیره می توانند به این وام های میلیاردی دسترسی داشته باشند، باید آیین نامه بررسی شود. این رویه تخلف نیست، اما حتی اگر تخلف هم نباشد، بد سلیقه است.

محمد پور افزود: این وام در شرایطی از رئیس سازمان بورس به دولت سیزدهم گرفته شد که دولت به پایان رسیده بود و در دوره تغییر دولت بودند و ناظران جدید بورس حضور نداشتند. بالا شورا منفور است. از این فضا و فاصله دو دولت بهره برداری شده است و در این صورت ممکن است رئیس بورس و اعضای هیات مدیره حتی اگر این وام قانونی باشد، از آن استفاده نکنند.

یکی از اعضای شورای عالی بورس درباره شرایط این وام های میلیاردی که قرض الحسنه بوده است، گفت و به نظر می رسد تنها یک فقره چک معادل تسهیلات به عنوان تضمین صادر شده است. موضوع دیگر این است که وام تبصره 18 و وام اشتغال زایی مشمول سود 4 درصد است و وام اشتغال زایی به افراد دارای سابقه بیمه پرداخت نمی شود و در صورتی که رئیس سازمان بورس و اعضای هیأت مدیره دارای سابقه بیمه باشند. و کارمندان دولت هستند، این وام با سود 4 درصد نیست، شامل وام اشتغال زایی است که قطعا تخلف است مگر اینکه در پرونده اشتغالزایی این وام را دریافت کرده باشند.

تبلیغات بنری

entekhab به نقل از هورناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *