شهیندخت مولاوردی: خشونت علیه زنان طبقه اجتماعی نمی‌شناسد / لایحه منع خشونت علیه زنان با همین شاکله تصویب شود و به درستی اجرا و نظارت شود هم باز می‌تواند اثرگذار باشد / زمانی که ما در دولت بودیم اعلام شد که بالای ۷۰ درصد از جامعه دارای درجاتی از اختلالات روانی هستند

تبلیغات بنری


هورناز (hornaz.ir):

النا: شهیندخت مولاوردی معاون سابق رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: سازمان جهانی زنان از در دسترس بودن آمار خشونت در برخی کشورها خبر داد و اعلام کرد مواردی مانند کمبود بهداشت و بحران های انسانی به خشونت دامن می زند. زنان کشی، خشونت علیه زنان در زندگی عمومی، و خشونت علیه زنان از نظر اقتصادی همگی در این کشورها گزارش شده است و از هر سه زن یک زن در طول زندگی خود یک بار خشونت فیزیکی و جنسی توسط شریک زندگی خود را تجربه می کند. زنانی که در معرض خشونت قرار گرفته اند، بیشتر به افسردگی و سایر بیماری ها مبتلا می شوند و این امر هزینه هایی را بر خانواده و بودجه دولت تحمیل می کند. بر اساس گزارش سازمان بین المللی زنان، آزار و اذیت خبرنگاران و بازیگران زن بیشتر است. 39 کشور قوانین منع آزار و اذیت جنسی در اماکن عمومی دارند.

معاون اسبق رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: خشونت علیه زنان تمام مرزهای تحصیلی، ثروت و طبقه اجتماعی کشور را درنوردیده است و معیارهایی مانند طبقه اجتماعی، سواد یا ثروت در این حوزه مصونیت ایجاد نمی کند.

نه به خشونت علیه زنان، نشستی با عنوان «زن کشی» به همت کمیسیون زنان بنیاد باران با حضور شهیندخت مولاوردی معاون سابق رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، کامبیز نوروزی وکیل دادگستری، شهناز سجادی، دستیار حقوق شهروندی و معاون سابق رئیس جمهور و اله کلائی استاد کل دانشگاه تهران.

در ابتدای این جلسه شهیندخت مولاوردی معاون سابق رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: 16 روز نارنجی از سوی دبیرکل وقت سازمان برای اطلاع رسانی و آگاهی در زمینه پیشگیری از خشونت علیه زنان پیشنهاد شد.

یعنی عنوان منع خشونت بهتر است

وی ادامه داد: در ابتدا که این بحث ها در کشور ما مطرح شد، روز جهانی منع خشونت را رفع خشونت علیه زنان یا رفع خشونت علیه زنان ترجمه کردیم و گاهی می گوییم نفی خشونت. که من فکر می کنم اشتباه است، زیرا این روشی است که ما با کسانی که این خشونت را نادیده می گیرند، همدردی می کنیم و بنابراین منع خشونت ممکن است بهتر باشد.

هیچ یک از ما در برابر اختلالات روانی مصون نیستیم

وی با بیان اینکه باید بپذیریم که وضعیت دنیا و وضعیت انسانیت خوب نیست، تصریح کرد: در هفته های اخیر با دو قتل به دست همسرش، قتل مغنیه و خودکشی دو دانش آموز مواجه شده ایم. . قتل یک روزنامه نگار و خودکشی یک فعال سیاسی که به گفته دکتر فایز: «ما با اپیدمی خشونت در جامعه روبرو هستیم».

الملدادی با اشاره به اینکه عوامل متعددی در خشونت در کنار هم منجر به خشونت می شود، گفت: انواع محدودیت هایی که در زمینه همکاری های اقتصادی، اجتماعی و بین المللی داریم به وضعیتی منجر می شود که در جامعه با آن مواجه هستیم. در اظهارات اخیر روانشناسان گفته شده است که هیچ یک از ما از اختلالات روانی در امان نیستیم. زمانی که ما در دولت بودیم، اعلام شد که بیش از 70 درصد جامعه ما به درجاتی از اختلالات روانی مبتلا هستند و نیاز به برنامه جدی و عملی در این زمینه داریم.

خشونت علیه زنان طبقه اجتماعی را به رسمیت نمی شناسد

این حقوقدان با تجربه گفت: اگر بخواهیم در کنترل و کاهش این وضعیت در جامعه موثر باشیم باید به همه این عوامل توجه کنیم. خشونت علیه زنان تمام مرزهای تحصیلی، ثروت و طبقه اجتماعی کشور را درنوردیده است و معیارهایی مانند طبقه اجتماعی، سواد یا ثروت در این حوزه مصونیت ایجاد نمی کند.

از هر سه زن، یک زن توسط شریک زندگی خود خشونت فیزیکی و جنسی را تجربه می کند

وی توضیح داد: سازمان بین المللی زنان از در دسترس بودن آمار خشونت در برخی کشورها خبر داد و اعلام کرد مواردی مانند کمبود بهداشت و بحران های بشردوستانه به خشونت دامن می زند. زنان کشی، خشونت علیه زنان در زندگی عمومی، و خشونت علیه زنان از نظر اقتصادی همگی در این کشورها گزارش شده است و از هر سه زن یک زن در طول زندگی خود یک بار خشونت فیزیکی و جنسی توسط شریک زندگی خود را تجربه می کند. زنانی که در معرض خشونت قرار گرفته اند، بیشتر به افسردگی و سایر بیماری ها مبتلا می شوند و این امر هزینه هایی را بر خانواده و بودجه دولت تحمیل می کند. بر اساس گزارش سازمان بین المللی زنان، آزار و اذیت خبرنگاران و بازیگران زن بیشتر است. 39 کشور قوانین منع آزار و اذیت جنسی در اماکن عمومی دارند.

الموردی در ادامه سخنان خود گفت: وقتی بحث قانون می کنیم به دنبال ضمانت اجرا هستیم. ما فکر می‌کردیم که از طریق لایحه پیشگیری از خشونت، می‌توانیم طیف وسیعی از اقدامات را برای زنان دریافت کنیم.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری entekhab

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *