نماینده مجلس: برخی اتباع با وجود ۲۱ بار طرد شدن مجدداً به ایران بازگشته‌اند

تبلیغات بنری


هورناز (hornaz.ir):

تسنیم: طراح طرح تشکیل سازمان ملی مهاجران با اشاره به اینکه صرف رد اتباع خارجی نمی تواند مشکل اتباع را حل کند، گفت: در حالی که جمعیت افغانستان 35 میلیون نفر است، تاکنون 42 میلیون اتباع افغانستانی را از کشور طرد کرده ایم. آغاز انقلاب

ابوالفضل ابوترابی یکی از اعضای مرجع شوراهای شورای اسلامی با اشاره به آخرین شرایط ساماندهی اتباع بیگانه در کشور گفت: در حال حاضر مقامات دولتی اطلاعات بسیار خوبی از میزان مصرف آرد و نان در کشور دارند. کشور به طوری که سرانه مصرف جمعیت در 3 سال گذشته برای هر استانداری قابل دسترسی است.

وی با بیان اینکه دولت در بودجه سال آینده 250 هزار میلیارد تومان برای حمایت از آرد و نان تخصیص داد که رقم بسیار بالایی است، خاطرنشان کرد: ایران از نظر قیمت نان و از نظر قیمت یکی از ارزان ترین کشورهای جهان است. داده ها بر اساس تحلیل، 5 درصد مصرف‌کنندگان نان معادل 35 درصد از کل جمعیت مصرف‌کننده نان کشور است و برآورد می‌کنیم که حمایت نان از این 5 درصد، حدود 80 هزار میلیارد تومان باشد.

ابوترابی با اشاره به اینکه بررسی‌های ما نشان می‌دهد که این 5 درصد مصرف عمدتاً مربوط به بیگانگان غیرمجاز و خوراک دام است، گفت: ما از وزیر کشور هستیم که همزمان رئیس شورای سیاست‌گذاری و هماهنگی کشور است. اتباع غیرمجاز و رئیس شورای سیاستگذاری و هماهنگی اتباع غیرمجاز و دولت.» رئیس شورای نان و آرد کشور است و انتظار داریم برای این 5 درصدی که یک سوم کل بودجه اختصاص داده شده برای یارانه نان را مصرف می کنند، فکر اساسی کند.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس ادامه داد: اگر از هدر رفت 80 هزار میلیارد تومان جلوگیری کنیم و این حجم عظیم نقدینگی را برای تکمیل پروژه های عمرانی نیمه تمام در کشور اختصاص دهیم، بسیاری از مشکلات کشور از جمله در زمینه ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی

طراح طرح تشکیل سازمان ملی مهاجرین درباره قصد رئیس جمهور و وزیر کشور برای ساماندهی اتباع خارجی که در ابتدای کار دولت در اظهاراتشان بیان کرد، گفت: مشکل شهروندان است با سخنرانی و بستن و طرد آن حل نمی شود و مشکل شهروندان تنها با یک برنامه منظم و بلندمدت حل می شود.

وی خاطرنشان کرد: واقعیت این است که در 37 شغل به شهروندان نیاز داریم. از سوی دیگر شهروندان به دلیل نبود امنیت و زیرساخت ها در افغانستان نیازمند کار و زندگی در ایران هستند. بنابراین باید این نیاز دوسویه را ساماندهی و نظام مند کنیم تا مشکل ورود اتباع غیرمجاز به کشور حل شود.

ابوترابی گفت: برای تامین نیروی کار کشور به تعدادی شهروند نیاز داریم، بنابراین باید ابتدا ارزیابی دقیقی از تعداد نیروی مورد نیاز به دست آوریم و همین تعداد نیروی کار جذب کنیم. البته ابتدا باید اثر انگشت این افراد را بگیریم و مزایا و مالیات آنها را بگیریم و علاوه بر آن محل سکونت آنها را به دقت بشماریم.

وی افزود: به هر حال ایرانی ها سراغ یک سری مشاغل مانند سنگبری، مرغداری و دامپروری نمی روند و اگر نیروی کار مورد نیاز خود را از شهروندان تامین نکنیم، برخی از مشاغل مرتبط هستند. غذا در امنیت جامعه با مشکل مواجه خواهد شد.» ما – 17 درصد از صادرات لبنیات منطقه غرب آسیا را به خود اختصاص داده ایم که این یک دستاورد بزرگ است که نباید خدشه دار شود. از سوی دیگر در صنعت ساختمان نیازمند نیروی انسانی شهروندان هستیم. بنابراین حداقل نیمی از اتباع غیرقانونی که در حال حاضر در کشور هستند برای کار در کشور نیازمندیم.

ابوترابی در خصوص جزئیات طرح تشکیل سازمان سراسری اتباع کشور گفت: بر اساس این طرح وزارت کار باید سامانه ای را فعال کند که از طریق آن برای 37 شغل دعوت نامه اعلام شود. در صورتی که ایرانیان ظرف مدت 20 روز تمایل خود را برای فعالیت در این مشاغل اعلام نکنند، نیروی انسانی مورد نیاز کشور را از بین اتباع خارجی غیرمجاز که مشمول تشریفات قانونی فوق الذکر شده اند، تامین می کنیم.

وی افزود: در این طرح هر ساله عملکرد اتباع خارجی شاغل در 37 شغل مورد ارزیابی قرار می گیرد و در صورت نداشتن شرایط، کارت اقامت آنها باطل و از کشور اخراج می شوند.

طراح طرح تشکیل سازمان ملی مهاجرین با بیان اینکه مشکل اتباع به سادگی با طرد اتباع غیرمجاز از کشور حل نمی شود، گفت: ما بعد از انقلاب 42 میلیون اتباع افغانستانی را از کشور رد کردیم افغانستان 35 میلیون نفر بود و بنابراین رد راه حل نیست.

ابوترابی تائید کرد: اکنون شهروندان زیادی داریم که اثر انگشتشان نشان می دهد 21 بار از کشور اخراج شده اند، گویی رفت و آمد بین ایران و افغانستان برایشان سرگرمی شده است. طبیعتا بسیاری از این شهروندان هر بار که به کشور خود می روند و به ایران بازمی گردند، اسلحه و مواد مخدر به ایران می آورند تا هزینه سفر برگشت خود را به دست آورند.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری entekhab

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *