آمریکا: جایزه ۱۰ میلیون دلاری برای الجولانی همچنان پابرجاست

تبلیغات بنری


هورناز (hornaz.ir):

ایرنا: وزارت امور خارجه آمریکا با تایید جایزه فعلی برای اطلاع از رهبر حیات تحریر الشام، محمد الجولانی، اعلام کرد که جایزه 10 میلیون دلاری برای اطلاع از رهبر هیئت تحریر الشام است. هنوز سر جای خود .

متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، تایید کرد که چون او در معرض دید عموم است، دولت آمریکا دیگر نیازی به اطلاعات در مورد محل اختفای الجولانی ندارد.

در کنفرانس مطبوعاتی سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا با خبرنگاران در آخرین روزهای سال 2024، از وی در مورد جایزه 10 میلیون دلاری دولت آمریکا به محمد الجولانی پرسیده شد و سخنگوی وزارت امور خارجه تایید کرد که مبلغ جایزه معوقه است.

در همین حال یکی از خبرنگاران پرسید: یعنی اگر یک مقام دولتی از آمریکا به سوریه برود و بداند الجولانی کجاست، می تواند جایزه را بگیرد.

میلر با خنده گفت که فکر نمی کند هیچ نماینده ای از دولت آمریکا برای دریافت جایزه شرکت کند.

این جایزه در سال 2017 اعلام شد و به رهبر هیئت تحریر الشام مرتبط است، زیرا او قدرتمندترین گروه شورشی علیه دولت بشار اسد در سوریه است.

در صفحه اختصاص داده شده به این جایزه آمده است: «برنامه پاداش عدالت به فردی که بتواند اطلاعاتی در مورد محمد الجولانی ارائه دهد تا 10 میلیون دلار جایزه می دهد.»

هیئت تحریر الشام که واشنگتن آن را به عنوان یک سازمان تروریستی می شناسد، با ادغام جبهه النصره با گروه های دیگر تشکیل شد.

تحت رهبری الجولانی، شاخه القاعده در سوریه حملات تروریستی متعددی را انجام داد، از جمله قتل عام که منجر به کشته شدن 20 نفر از ساکنان روستای دروزی در استان ادلب شد.

به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، مخالفان مسلح از بامداد 7 دسامبر 1403 هجری قمری مصادف با 27 نوامبر 2024 میلادی با هدف برکناری بشار اسد از قدرت در سوریه حضور دارند. آنها عملیات خود را در مناطق شمال غرب، غرب و جنوب غربی حلب آغاز کردند و سرانجام پس از یازده روز; آنها روز یکشنبه 18 دسامبر، کنترل خود بر شهر دمشق و خروج بشار اسد از این کشور را اعلام کردند.

54 سال از کودتای 1971 سوریه که منجر به ظهور حافظ اسد شد می گذرد و در این مدت سوریه همواره درگیر جنگ داخلی و گروه های مسلح بوده است.

بشار اسد که پس از پدرش در سال 2000 رئیس جمهور سوریه شد، در دوران حکومت خود همواره با مخالفت جناح های مخالف روبه رو بود و در نهایت اپوزیسیون هیئت تحریر الشام توانست پایان حکومت اسد را رقم بزند. خانواده

به گفته منابع روسی، بشار اسد و خانواده اش پس از ترک سوریه راهی مسکو شدند و پوتین رئیس جمهور روسیه به او و خانواده اش پناهندگی سیاسی داد.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری entekhab

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *