عباس عبدی خطاب به نماینده عضو جبهه پایداری: چه کسی به شما گفته وظیفه هدایت مردم را بر عهده دارید؟

تبلیغات بنری


هورناز (hornaz.ir):

عباس عبدی در روزنامه اعتماد نوشت: یکی از نمایندگان مجلس ایران گفت: اخیرا که بحث کاندیداتوری در فضای عمومی جدی‌تر شده و مذموم‌تر و مضرتر از گذشته به نظر می‌رسد. [حاجی دلیگانی عضو جبهه پایداری]وی گفت: نایب رئیس کمیسیون بدوی 90 مجلس از طرح جدید حفاظت در مجلس خبر داد و گفت: نباید اجازه دهیم مردم ما در صخره زندگی کنند. [دره] افتادن.”

در واقع، آنها برعکس هستند و با عجله به سمت دره می روند و سعی می کنند مردم را از سقوط از بالای صخره نجات دهند.

اساساً دفاع از نامزدی نشانگر کف و سقوط دره کافی است و نیازی به شهادت چیز دیگری ندارد.

یک لحظه در نظر بگیرید که اکنون عده ای به دنبال صدور مجوز استفاده از رادیوهای موج کوتاه هستند تا مردم نتوانند از فرستنده های برون مرزی استفاده کنند. چنین افرادی به اندازه کسانی که می خواهند قانون امنیتی و فیلترینگ اینترنت را که هر روز در حال توسعه است بنویسند در ته وادی هستند. سپس این افراد ادعا می کنند که می خواهند مردم را نجات دهند.

صید ادعای خدایی شدن است. خداوند هم چنین ادعایی نکرده است، زیرا اگر می خواست مردم را هدایت شده می آفرید. حتی خدا به پیغمبرش یادآوری می کند که تو کنترلی روی مردم نداری، تو الان فقط یک مرد هستی، یک آدم معمولی از نظر هدایتی هیچی، به جز چندین هزار رای که همه می دانند به هر ترتیبی که به ترتیب کوچک جمع شده اند. شهرها، روستاها و هزینه هر رای اگر شمارش به میلیون ها برسد، او مدعی رهبری مردمی است که 90 درصد آنها (حداقل) تحصیلکرده تر و آگاه تر از نمایندگان خود هستند.

در واقع مشکل اساسی این است که اربابان چون نمی توانند وظیفه ای را که به آنها محول شده انجام دهند، هند را به فیل خود یادآوری می کنند و به دنبال راهنمایی مردم و جلوگیری از سقوط آنها هستند. گویی کاندیدای فروش به دنبال راهنمایی مردم است.

یک کلمه روشن است که هیچ دولتی در مقام هدایت مردم نیست. دولت ها باید توسط مردم انتخاب شوند، مردمی که نمی خواهند فردی را که با ترفندی رای خود را به دست آورده است به عنوان رهبر خود انتخاب کنند. سخنان بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در رد این تصور غلط روشن است. مردم “خیرخواهان” شما هستند و نه مخلوقاتی که باید توسط آنها هدایت شوند.

اصولاً اگر از نمایندگان فعلی مجلس آزمونی گرفته می شد که شامل علم، فهم، اخلاق و تکالیف مختلف می شد، از چند صد نفر به صورت تصادفی یک آزمون مشابه می گرفتیم و می فهمیدیم که تفاوت ها بسیار بیشتر است. بیش از تصور.

مردم ایران و قشر فرهیخته آن، تصور نماینده خود را به جای رهبرشان، دلیلی برای توهین به او و مهمتر از آن دور شدن از وظایف ذاتی نماینده می دانند. آیا این به معنای نقض وظیفه قانونگذاری مجلس است؟ خیر، مجلس باید طبق خواست مردم قانون عملی تهیه کند نه مثل قانون تولید مثل، حمایت، حجاب، عفاف و… که حتی در صحن مجلس هم مطرح نشده است.

قانون دارای اصول روشنی است که باید مورد توجه قرار گیرد. علاوه بر این، آنها استفاده از فضای مجازی را مترادف با سقوط از صخره می دانند، زیرا به دلیل نحوه استفاده خود یا اطرافیانشان از آن استفاده می کنند که قطعاً اثرات بدی را به دنبال خواهد داشت. بنابراین با توجه به رفتار اکثر افراد و نحوه استفاده آنها از فضای مجازی برای آموزش، تجارت، ارتباط و ….

هیچ اشتباهی نباید باشد. بله، مطمئناً برخی از افراد استفاده های فاسد می کنند، اما بیشتر استفاده ها سودمند، آموزنده و به اقتصاد کمک می کند. اگر بجای استفاده از هوش مصنوعی، جستجوی گوگل، دسترسی به تحقیقات، اخبار، سخنرانی ها، کتاب ها، فیلم های آموزنده، مسائل آموزشی و بهداشتی، آموزه های جغرافیایی، تاریخی، علمی و غیره، سرگرم سرگرمی های بیهوده باشیم، مسلماً این کار را انجام می دهیم. چنین محدودیت هایی را اعمال نکنید، زیرا معتقدیم مردم ما را دوست دارند و بهره مندی از آن مفید است.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری entekhab

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *