رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: به نظر من یکی از جاهایی که با موفقیت جلوی نفوذ را گرفته، مجلس است، چرا که نهادی که آن را کنترل می کند، شورای نگهبان است و همیشه این موضوع زیاد است. اونجا خوبه وکلا و وکلا از آن لذت می برند
ابراهیم عزیزی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی شورای اسلامی در پاسخ به ادعای هادی مبنی بر اینکه فرار و جاسوسی از داخل انجام می شود و مجلس برای این کار مناسب است، گفت: موضوع نفوذ مورد تاکید قرار گرفته است. رهبری برای مدت طولانی و این موضوع برای جمهوری اسلامی ایران، برخورد با شبکههایی که در بخشهای مختلف نفوذ دارند، همیشه مطرح بوده است.
وی افزود: البته نباید این را یک نگاه سیاسی و اساسی دانست. مهم این است که نظام سیاسی و حوزه های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی ما باید بتواند از اثرات احتمالی در بخش های مختلف که تحت تأثیر افزایش تفاهم و جریان است، جلوگیری کند. نفوذ موضوعی نیست که ما – بر آن تاکید کنیم، بلکه این نکته مورد تاکید نظام و رهبر انقلاب است و طبیعی است که باید تلاش کنیم از هر گونه نفوذی که می تواند سیستم اداری را ناکارآمد کند، جلوگیری کنیم. هرچه از نفوذ بیشتر در قسمت های مختلف جلوگیری شود، سلامت سیستم را بهتر به ارمغان می آورد.
عزیزی همچنین توضیح داد: نکته مهم این است که تأثیر مستقیم بر اقدامات دشمن است. در عین حال دشمن در دستگاه های مختلف اداری و اجرایی و حتی ادارات غیر اجرایی نفوذ دارد و از ظرفیت های مختلف برای پیشبرد اهداف خود استفاده می کند. بنابراین خنثی سازی و جلوگیری از نفوذ می تواند موجب توسعه و پیشرفت کشور شود و طبیعتاً پیشگیری از نفوذ وظیفه همه دستگاه های اجرایی، مدیران و مسئولان در سطوح مختلف است و معتقدم این امر به اثربخشی فعالیت ها کمک می کند. . نظام اسلامی ضعیف است و از این منظر باید آن را مهم دانست و از ریشهیابی نفوذ جلوگیری کرد. پیشگیری از نفوذ از یک طرف باعث رشد، پیشرفت و کارایی سیستم می شود، از طرف دیگر رضایت افراد بخش های مختلف را تضمین می کند و همچنین از خطراتی که در سازمان یا سیستم اداری استفاده می شود جلوگیری می کند. کار برای کاهش سرعت
انگ جاسوسی سطحی است
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی شورای اسلامی ادامه داد: بنابراین بر این عقیده هستیم که رویکرد تندروی که سال ها بر آن تاکید شده باید جدی تر باشد اما به دلیل بی احتیاطی می تواند کوتاه باشد. و سطحی. وقتی با هم به این موارد نگاه می کنیم، حریم خصوصی باید جدی گرفته شود و همه ما باید برای جلوگیری از آن با هم همکاری کنیم. یقین دارم اگر اراده همه دستگاه های اجرایی، مسئولان و سطوح مختلف نظام اسلامی ایجاد شود، طبیعتاً دستاوردهای خوبی به همراه خواهد داشت.
عزیزی در پاسخ به سخنان علم الهادی با اشاره به اینکه بحث نفوذ در مجلس نسبت به سایر نهادها جدی تر است، تاکید کرد: اگر نفوذ را فقط به بخشی از سطوح اداری ببریم مثلا جریان را تصور کنید. چه دولت، چه مجلس و چه مقامات اجرایی این را ببینند، سطحی است و به این معناست که ما با موضوع نفوذ به گونه ای برخورد می کنیم که ذاتاً مناسب نیست. همه ما احساس می کنیم که بحث دسترسی مهم است و همه نهادها باید دغدغه داشته باشند و هدف قرار دادن تنها یک نهاد به نظر من مغرضانه است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: به نظر من یکی از جاهایی که مانع نفوذ خوب شده است، مجلس است چرا که نهادی که آن را کنترل می کند شورای نگهبان است و همیشه از حسن معاشرت فقها و فقیهان بهره برده است. در نتیجه در مجلس کمتر با این پدیده مواجه هستیم. نفوذ در مناطق کمتر کنترل شده بیشتر است. در نتیجه، بیایید خیلی سریع به این جهت به معنای یک قدرت یا جنبش سیاسی نگاه نکنیم. اگر نگاه های سطحی را کنار بگذاریم به این معناست که نگاه عمیق تر و کاربردی تری داشتیم.