وزارت دفاع: هزار پهپادی که تحویل ارتش شد عملا برای سال ۱۴۰۴ بود اما به خاطر نیازمندی‌هایی که وجود داشت، تدبیری شد که به لحاظ تولید در حوزه پهپادی جهشی داشته باشیم / روز به روز داریم سلاح‌های متنوعی را روی پهپادها تست می‌کنیم؛ از دورایستاها و بمب‌های لیزری تا موشک‌های هوا به هوا و دیگر تسلیحات

تبلیغات بنری


هورناز (hornaz.ir):

رئیس سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح درباره اضافه شدن 1000 فروند هواپیمای بدون سرنشین به نیروهای تابعه جمهوری اسلامی ایران که در روز دوشنبه 3 دی ماه 1403 تکمیل شد، توضیح داد.

به گزارش منتخب به نقل از ارتش، سردار سرتیپ افشین خواجه فرد با اشاره به اضافه شدن 1000 فروند پهپاد به نیروهای زیرمجموعه این ارتش، این روز را به امیرالمومنین حضرت علی (ع) تبریک گفت. تولد او ارتش جمهوری اسلامی ایران این برنامه را رزمایش نامید و توضیح داد: پهپادهای تحویلی – به ارتش در واقع مربوط به سال 1404 بوده است، اما هم ارتش و هم وزارت دفاع تمهیداتی را برای تحقق توافقات موجود انجام داده اند. تقاضا از نظر تولید در این زمینه داشتن پهپاد؛ بنابراین نشان داده ایم که چگونه در مواقع لزوم تعداد و حجم محصولات خود را در این زمینه افزایش دهیم.

وی افزود: دومین ویژگی برنامه الحاق هواپیما این بود که در نتیجه عملیات میدانی که انجام شد، قطعاً نیازمند تقویت برخی ویژگی ها و قابلیت ها و همچنین تقویت برخی سیستم ها و ایجاد تغییرات جزئی بودیم. فرض کنیم فرصت های تحقیق و طراحی متخصصان ما در این زمینه نیز بر این امر تأثیر گذاشته است.

وی همچنین درباره برخی ویژگی های پهپادهای گنجانده شده گفت: بخش مهمی از این هواپیماها برای نیروهای ما شناخته شده بود. ارتش به هواپیماهای بدون سرنشین بیشتری نیاز داشت. ارتش جمهوری اسلامی ایران دارای چهار نیروی عملیاتی مستقل است که هرکدام قابلیت‌های پهپادی خاص خود را دارند، یعنی هم نیروی هوایی و هم نیروی دریایی ممکن است پهپاد مشابهی داشته باشند، اما سیستم‌های آن‌ها لزوماً بر اساس نوع مأموریت یکپارچه هستند. متفاوت هستند

رئیس سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع درباره ویژگی های پهپادها از جمله پهپاد کرار گفت: با توجه به ارتفاعات و سرعت های مختلف آنها و آزمایش های بسیار خوبی که از این پهپادها در پایگاه هوایی دیده ایم، وجود ندارد. تردید وجود دارد که بخش اصلی کشور به صورت تهاجمی و تدافعی مورد استفاده قرار گیرد.

وی تصریح کرد: هر روز سلاح های مختلفی را روی پهپادها آزمایش می کنیم. آزمایش انواع موشک ها و بمب ها، بمب های لیزری، موشک های هوا به هوا و سایر سلاح هایی که نیروها بر اساس نیاز خود اعلام می کنند، انجام می شود. خوشبختانه از آنجایی که ارتش این پهپادها را در اختیار دارد، سناریوهای عملیاتی و نوآوری های مختلفی را طراحی و آزمایش می کند و این خبر بسیار خوبی است که جنگنده های ما می توانند از این پهپادها به طرق مختلف استفاده کنند.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری entekhab

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *