پایان ممنوع‌التصویری ساز‌ها در صدا و سیما؟ / دبیر شورای هنر: با تصویب سند موسیقی هیچ دستگاهی حق لغو کنسرت ندارد و تلویزیون باید ساز‌های موسیقی را نشان دهد

تبلیغات بنری


هورناز (hornaz.ir):

ایرنا: دبیر حوزه هنری با اشاره به تصویب سند موسیقی گفت: با تصویب این سند هیچ شخص حقیقی یا حقوقی حق لغو کنسرت را ندارد و صدا و سیما باید تمامی آلات موسیقی را به نمایش بگذارد. .

محمدحسین ایمانی خوشخو روز سه شنبه سوم مردادماه در نشست خبری حوزه هنری که به منظور تشریح مستندات هنری مصوب این شورا برگزار شد، اظهار داشت: شورای عالی انقلاب فرهنگی یکی از سیاستگذاران و نهادهای قانونگذار در این حوزه است. و شورایی به نام شورای هنری و کارهای مهمی از جمله جایزه جلال آل احمد و فراهنکستان را قبل از سال 2008 انجام داده است.

وی افزود: کمیته هنر و معماری که تشکیل شد به عهده شورا گذاشته شد. در دوران مدیریت شهید رئیسی شورای فنی فعال بود و هفته ای دو بار 42 جلسه تشکیل می داد و 19 تصمیم داشت.

ایمانی خوشخو گفت: مشکل اصلی در ایالت جزیره ای رفتار است. وسایل مختلفی در هنر وجود دارد که هیچ ارتباطی با هم ندارند و گاهی به موازات هم کار می کنند. این تناقض به شدت به شورا ضربه زد.

وی ادامه داد: همه نهادهای فرهنگی و هنری از جمله آموزش و پرورش، دانشگاه آزاد، وزارت علوم و چند نهاد دیگر در شورای هنری عضویت دارند و این تناقضات در شورا برطرف شده است.

دبیر شورای فنی گفت: پس از تشکیل شورا 6 سند اولیه داشتیم از جمله سند معماری که پس از 8 سال حضور در صحنه تصویب شد.

ایمانی خوشخو تعهد همه نهادها به هنر معماری اسلامی را یکی از پیامدهای تصویب سند معماری دانست و به تصویب سند موسیقی اشاره کرد و گفت: با تصویب این سند هیچ نهادی حق ندارد. و اجازه لغو کنسرت. بر اساس این سند، ایستگاه رادیویی باید تمام سازها و آلات موسیقی را نمایش دهد.

وی همچنین به تصویب سند هنرهای نمایشی و به دنبال آن تصویب تاسیس بنیاد ملی تئاتر ایران اشاره کرد و افزود: سند هنرهای تجسمی نیز تصویب شد که یکی از نتایج آن در خصوص مزایده هایی بود که پیش از این، هیچ کس اجازه حضور در این حراجی ها را نداشت.

ایمانی خوشخو همچنین به تصویب تاسیس شهر بین المللی صنایع خلاق و فرهنگی اشاره کرد و افزود: بر اساس ابلاغیه رئیس جمهور شهید، این بنا در زمینی به مساحت 300 هکتار در تهران احداث می شود و تاکنون 12 سرمایه گذار معتبر در آن حضور دارند. برای شهر بین المللی صنایع خلاق و فرهنگی اعلام آمادگی کرده اند.

وی همچنین به تصویب سند سینما اشاره کرد و گفت: در این مدت و با توجه به اهمیت حوزه سینمایی سند سینما در کارگروهی تهیه و پس از 10 جلسه تخصصی در نهایت دوشنبه گذشته به تصویب رسید.

دبیر شورای فنی تصریح کرد: در اسناد اولیه فرصت ها و توانمندی های راهبردی که باید استفاده شود مشخص شد.

ایمانی خوشخو گفت: در سند سینما حق همه متولیان امر به چشم می خورد. همچنین دارای 10 آیین نامه اجرایی است که هنوز به تصویب نرسیده است که از جمله آنها می توان به قانون حقوق تماشاگران، حقوق و مسئولیت های سینماگران و منشور حقوق و سرمایه گذاری سینما اشاره کرد.

وی تاکید کرد: این آیین نامه باید با همکاری همه دست اندرکاران تصویب شود.

ایمانی خوشخو گفت: شورای راهبردی نیز تشکیل شد که همه دست اندرکاران عرصه سینما اعم از حقوقدانان و اصناف در آن حضور دارند.

دبیر شورای فنی تصریح کرد: سند موسیقی 60 کشور از جمله ژاپن، کره جنوبی و حتی آفریقا برای تصویب سند موسیقی بررسی شده تا این اصول سازنده و جامع اجرایی شود.

وی افزود: سند موسیقی توسط بالاترین مقام صادر شده و به وزارت کشور نیز ابلاغ شده است. بنابراین هیچ شخص حقیقی یا حقوقی حق لغو هیچ کنسرتی را ندارد.

ایمانی خوشخو گفت: آموزش و پرورش با وجود اینکه یکی از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی است اما یکی از ضعیف ترین نهادها بود و تنها در چند جلسه شورا حضور داشت.

تبلیغات بنری

entekhab به نقل از هورناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *