سیستم‌های آنتن دهی موبایل با برق کار می‌کنند که با قطعی برق، باتری‌ها از کار می‌افتند / این باتری‌ها حدوداً دو ساعت جواب می‌دهد؛ با توجه به کمبود برق، باتری‌ها شارژ نمی‌شوند / وقتی درآمد اپراتور پایین است، برای آن‌ها نمی‌صرفد که سرمایه‌گذاری بیشتری انجام دهند

تبلیغات بنری


هورناز (hornaz.ir):

این روزها با قطعی برق، دسترسی به آنتن تلفن همراه و اینترنت با مشکل مواجه شده و یا گاهی کاملا قطع می شود. تداوم این معضل در هفته های اخیر از جمله در شهرهای تهران و اصفهان نارضایتی کاربران اینترنتی را به همراه داشته است.

محمدعلی یوسف زاده، مدیرعامل آسیاتک و کارشناس حوزه فناوری درباره چالش های آنتن دهی در روزهای اخیر به «آنتاک» گفت: میزان باتری ای که اپراتور برای ساعات معینی، حدود دو ساعت، روی سایت ها می گذارد. و به دلیل قطعی برق، یا زمانی که برق نزدیک می شود، باتری ها شارژ نمی شوند. سیستم های آنتن با برق مستقیم کار می کنند و باتری جایگزین آن است.

وی در خصوص ضرورت توسعه آنتن دهی توسط اپراتورها گفت: راه حل های جایگزینی برای مسائل اقتصادی وجود دارد. اگر قرار است باتری 6 ساعت دوام بیاورد، صرفاً افزایش حجم باتری مشکلی را حل نمی کند. وقتی درآمد و درآمد اپراتور کم باشد، اپراتورها عملیات اساسی را با مشکل انجام می دهند. در نتیجه لازم نیست اپراتور بیشتر روی این کار سرمایه گذاری کند.

وی افزود: وزارت ارتباطات کاری به این موضوع ندارد و ناظر شاخص کیفیت است. وزارت ارتباطات هم شکایت دارد و اپراتورها را جریمه می کند.

یوسف زاده درباره تفاوت ایران با کشورهای پیشرفته در زمینه آنتن دهی گفت: ساختار آنتن ایران استاندارد است اما مشکل کمبود برق است. در کشورهای توسعه یافته، چون اپراتورها ظرفیت اقتصادی بیشتری دارند، باتری های خود را توسعه می دهند و کمبود برق را تجربه نمی کنند.

تبلیغات بنری

entekhab به نقل از هورناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *